Şok istifa? İçişleri Bakanı ayrıldı, kim atandı?

Şok istifa? İçişleri Bakanı ayrıldı, kim atandı?

İçişleri Bakanı Efkan Ala görevinden istifa etti.

Şok istifa? İçişleri Bakanı ayrıldı, kim atandı?
16px
24px
31.08.2016 17:05
ABONE OLgoogle
İçişleri Bakanı Efkan Ala görevinden istifa etti. İstifa eden İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu getirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesinin ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın görevinden ayrılarak yerine Süleyman Soylu'nun getirildiği açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Cumhurbaşkanlığı Küliyesi'nde kabul etti. Görüşme, saat 19:00'da başladı, 20.00'da sona erdi.

Binali Yıldırım görüşme sonrasında yaptığı açıklamada Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığı'ndan ayrıldığını duyurdu. Efkan Ala'nın yerine Süleyman Soylu bu göreve getirildiğini belirtildi.

Süleyman soylu'nun İçişleri Bakanlığı görevine gelmesinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na ise Mehmet Müezzinoğlu atandı.

Binali Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde oldu;

"İçişleri Bakanımız Bursa Milletvekili Efkan Ala'nın istifasıyla boşalan Bakanlığa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına da Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu atanmıştır"
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde