Sivaslılara alışverişte yüzde 50’ye varan oranda indirim

Sivaslılara alışverişte yüzde 50’ye varan oranda indirim

Sivaslılar arasında ticareti yaygınlaştırmak amacıyla sağlık, turizm, yiyecek gibi sektörlerden ürün ve hizmet alımlarında avantaj sağlayan “Sivaskart” mobil üyelik sistemini hayata geçti

Sivaslılara alışverişte yüzde 50’ye varan oranda indirim
16px
24px
03.07.2015 12:51
ABONE OLgoogle
Sivaslı Sanayici ve İşadamları Grubu Derneği, Sivaslılar arasında ticareti yaygınlaştırmak amacıyla alışverişlerde avantaj sağlayan “Sivaskart” mobil üyelik sistemini hayata geçirdi. İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) ve Sivaslı Sanayici ve İşadamları Grubu Derneği (SSİGD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle’nin fikir babası olduğu sistem, 50 anlaşmalı firmadan yapılan alışverişlerde ve hizmet alımlarında yüzde 10 ila 50 oranında indirim sağlıyor. Türkiye genelinde sağlık, turizm, yiyecek-içecek gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalarda indirimin tüm yıl boyunca geçerli olacağı Sivaskart’a, sadece Sivas doğumlu kişiler sahip olabilecek.

Sivaskart projesi, SSİGD’nin 22. geleneksel iftar yemeğinde açıklandı. 

Ev sahipliğini SSİGD ve İTHİB Başkanı İsmail Gülle’nin yaptığı davete, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, modacı Hakan Akkaya ve ressam İsmail Acar gibi isimler katıldı.
 
Türkiye’ye örnek olacak bir hemşehri dayanışma hizmeti

İTHİB Başkanı İsmail Gülle, Sivaslılar arasında ticareti yaygınlaştıracak Sivaskart projesinin, Türkiye’ye örnek olacak bir hemşehri dayanışma hizmeti olduğunu söyledi.

Gülle, “Sivaslı hemşehrilerimiz, 50 anlaşmalı firmadan yaptıkları alışverişlerde avantajlı ürün ve hizmet alabilecek. Zamanla Türkiye’nin her bölgesinden anlaşmalı üye iş yerlerini çoğaltıp, Sivaslılara daha kaliteli ve ucuz alışveriş imkanı sağlayacağız” diye konuştu.  
Sivaskart ile ilk altı ay içinde bin üye hedeflediklerini vurgulayan Gülle, “Sistem, Sivaslıların Sivas kültürünü yaşatmalarına, birbirleriyle tanışmalarına ve ticareti geliştirmelerine katkı sağlayacak” dedi.
 
Sivaskart sistemi

Sivaslıların Sivaskart’a sahip olmak için, www.sivaskart.com sitesindeki formu doldurup başvuruda bulunması ve üyeliklerini aktif hale getirmesi gerekiyor. Sivaskart üyeleri, ürün ve hizmet alımlarında mobil üye numaralarını belirtip, mobil telefonlarına mesaj yoluyla gelen kodu üye işyerlerine ileterek avantajlardan faydalanabilecek.   
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde