Şirket batıran Mustafa Sandal'ın eşi voleyi nasıl vurdu?

Şirket batıran Mustafa Sandal'ın eşi voleyi nasıl vurdu?

Müzik piyasasında önemli bir ticari başarı yakalayan ünlü popçu Mustafa Sandal, aynı başarıyı esnaflıkta gösterememişti. Ancak eşi Emina Sandal e-ticaretten voleyi vurdu..

Şirket batıran Mustafa Sandal'ın eşi voleyi nasıl vurdu?
16px
24px
25.02.2015 08:21
ABONE OLgoogle
Müzik piyasasında önemli bir ticari başarı yakalayan ünlü popçu Mustafa Sandal, aynı başarıyı esnaflıkta gösterememiş; ortağıyla kurduğu elektronik sigara satan şirketi geçen ay batmıştı.

Mustafa Sandal, üç yıldır zarar eden şirketinin 30 Ocak'ta kapısına kilit vururken, kendisi gibi pop şarkıcısı olan eşi Emina Sandal'ın e-ticaretten voleyi vurduğunu öğrendim!

Meğer Emina Sandal, bir süre önce istebuayakkabi.com adıyla her kesimden kadının ayakkabı siparişi verdiği ve ayakkabıların evine teslim edildiği bir site açmış. İşleri de gayet yolundaymış. 

OTURDUĞU YERDEN GÜNDE ORTALAMA 1000 TL KAZANIYORMUŞ 

Emina Sandal, günde ortalama beş bin kişinin ziyaret ettiği sitesinin tanıtımı için objektif karşısına geçip modellik de yapmış. İki farklı kıyafetle poz veren, elinde sattığı ayakkabıları tutan Sandal'ın birbirinden güzel fotoğrafları siteyi süslüyor.

Yakın çevresine, günde ortalama 1000 lira kazandığını söyleyen Emina Sandal'ın keyfi de son derece yerindeymiş. Emina Sandal'ın sitesinden iyi para kazandığını, Zorlu Center'ın tam karşısında, hatırı sayılır bir ücretle kiraladığı ve sitesinin reklamını yaptığı büyük reklam panosu da kanıtlıyor. Bundan sonra Mustafa Sandal, ticarette rüştünü ispat eden eşine danışmadan ticari bir faaliyette bulunmaz herhalde! 
Bülent Cankurt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde