Sinan Oğan’a Bahçeşehir Üniversitesi'nde saldırı

Sinan Oğan’a Bahçeşehir Üniversitesi'nde saldırı

Sinan Oğan bir konferans için gittiği Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi'nde bir şahsın fiziki saldırısına uğradı. Oğan saldırıyı yara almadan atlattı.

Sinan Oğan’a Bahçeşehir Üniversitesi'nde saldırı
16px
24px
04.03.2017 17:15
ABONE OLgoogle

MHP’den ihraç edilen ve referandum için ‘hayır’ çalışması yürüten siyasilerden Sinan Oğan, bir konferans için gittiği Bahçeşehir Üniversitesi’nde konuşma yaparken bir kişinin saldırısına uğradı.

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Oğan kürsüde konuşurken bir şahıs bir anda üzerine atıldı. Şahıs salondaki güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildi ve salon dışına çıkarıldı. Saldırının ardından Sinan Oğan tekrar kürsüye çıkarak konuşmasına devam etti ve “Bu genç arkadakışımızı kandırıp buraya gönderen aslında partimize (MHP) zarar veriyor” dedi. Canlı yayında gerçekleşen saldırı kameralara da yansıdı.

SALDIRGANIN AKIBETİ BİLİNMİYOR

Şahsın kimliği, gözaltına alınıp alınmadığı ve Oğan’a niçin saldırdığı ise henüz öğrenilemedi.

AKŞENER: KINIYORUM

Yaşananlarla ilgili Meral Akşener de twitter hesabından “Sayın Sinan Oğan’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Referandumda evet diyenlere herşey mübah, hayır deme hakkını kullanana saldırı” açıklaması yaptı.

BAHÇELİ’YE ADAY OLMUŞ VE İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Sinan Oğan geçtiğimiz yılın başında, MHP Genel Başkan adayı olduğunu açıklamış çalkantılı geçen ve gerçekleşemeyen kongre sürecinin ardından 8 Aralık 2016 tarihinde partisinden ihraç edilmişti. Oğan MHP’den ihraç edilmesinin ardından da yeni anayasa çalışmaları için ‘hayır’ çalışması yürütmeye başlamıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde