Şimşek, Kurtulmuş'u yalanladı: Hollanda'ya ekonomik yaptırım yok

Şimşek, Kurtulmuş'u yalanladı: Hollanda'ya ekonomik yaptırım yok

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Hükümet olarak ne Hollanda halkına yönelik ne de iş alemine yönelik her hangi bir sorunumuz yok" dedi.

Şimşek, Kurtulmuş'u yalanladı: Hollanda'ya ekonomik yaptırım yok
16px
24px
16.03.2017 08:03
ABONE OLgoogle

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ukrayna Başbakanı Volodymyr Grosyman ile birlikte 'Türkiye-Ukrayna İş Forumu'nun açılışına katıldı.

Şimşek, Hollanda ile yaşanan diplomatik kriz nedeniyle ticari yaptırımların uygulanıp uygulanmayacağının sorulması üzerine, “Hükümet olarak ne Hollanda halkına yönelik ne de iş alemine yönelik her hangi bir sorunumuz yok. Sorun Hollanda hükümetinin demokrasiyle, Avrupa'nın ilkeleriyle, değerleriyle uymayan tutum ve davranışlarıdır. Çok açık ve net olarak ifade edildi. Gerek Hollanda halkıyla gerekse ticaret erbabıyla, iş alemiyle en ufak bir sorun yok ve bu yönde en ufak bir sıkıntı olmayacak" diye konuştu.

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş ekonomik yaptırım olabilir demişti

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş dün katıldığı televizyon programında Hollanda'ya ekonomik yaptırımların söz konusu olabileceğini söylemişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde