Ethem Sancak'ın son bombası, Vuran

Ethem Sancak'ın son bombası, Vuran

S Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, BMC markası için bunların daha başlangıç olduğunu söyledi.

Ethem Sancak'ın son bombası, Vuran
16px
24px
05.05.2015 10:43
ABONE OLgoogle
Dünyanın dikkatle izlediği Uluslararası Savunma sanayi Fuarı’nın yıldızı 3’ü yeni toplam 6 aracını sergileyen BMC idi. Merakla beklenen Vuran’ın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. ES Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, BMC markası için bunların daha başlangıç olduğunu söyledi.

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından BMC, Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı İDEF’te adeta şov yaptı ve fuarda 3’ü yeni toplam 6 adet aracını sergiledi. BMC standında görücüye çıkan Vuran 4X4’ün açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni araçları büyük bir dikkatle inceledi. Törende basın mensuplarının sorularını cevaplayan ES Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın BMC markası ile duyduğu gurur gözlerinden okunabiliyordu. Fuardaki konuşmasında, "Daha sırada çok şey var. Bizi izlemeye devam edin" diyen Sancak açıklamalarına şöyle devam etti: 

TÜRKİYE'DE BİR İLK!
 
“Burada savunma sanayimiz için çok önemli araçlar var. İç güvenlik sistemimiz için Türkiye ilk defa kendi kendini söndüren, yanmayan ve camları kurşun geçirmeyen TOMA yaptı. Böylelikle asayişte polisimizin can güvenliğini sağlamış olduk.
 
İLK TESLİMAT TEMMUZ AYINDA
 
Temmuz ayında 200 tanesini teslim edeceğiz. Onun dışında burada gördüğünüz bir dizi aracımız var ama bunlar sadece bir başlangıç. Bunları biz 6 ayda ayağa kaldırdık. 6 ay içerisinde 4 yıldır evinde bekleyen 1400 işçimiz şu anda fabrikalarımızda çalışıyor. 1 Mayıs İşçi Bayramını da onlarla kutladık.
 
İLK 10'DA BİR TÜRK FİRMASI OLACAK
 
Onun da ötesinde, sırada bekleyen tanktan topa birçok konuda kafa yoruyoruz. Ar-Ge merkezleri inşa ettik ve Allah’ın izniyle 5 yıl sonra savunma sanayi konusunda ilk 10'da bir Türk firması olacak. Bu da BMC olacak. O kadar iddialıyız. 30 yıldır ne dediysem yaptım. Beni biliyorsunuz. Diğer bütün işlerimizi konsolide ettik ve ülkenin geleceğine yatırım yaptık.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde