Şimdi de 'Alo Akif' hattı: Kendi kendime kahroluyorum ya!

Şimdi de 'Alo Akif' hattı: Kendi kendime kahroluyorum ya!

Türkiye'yi sarsan ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. İşte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Akif Beki arasında geçtiği öne sürülen ses kaydı ..

Şimdi de 'Alo Akif' hattı: Kendi kendime kahroluyorum ya!
16px
24px
24.03.2014 12:27
ABONE OLgoogle
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Akif Beki arasında geçtiği öne sürülen ses kaydı internete sızdırıldı. Başçalan isimli hesabın sızdırdığı ses kaydında Erdoğan, Kanal 24'te yayınlanan bir programa müdahale ediyor.

Türkiye'yi sarsan ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Akif Beki arasında geçtiği öne sürülen ses kaydında, Erdoğan'ın Ali Bayramoğlu, Hasan Cemal ve Okay Gönensin'in Kanal 24'de çıkmasından yakındığı iddia ediliyor.

Ses kaydında "Siyaset 24" isimli programı izlediğini dile getiren Erdoğan, "Garip garip şeyler var. Hasan Cemal gibi adam çelişkide bulunuyor. Partisi kapatılıyor diyor, partisi kapatılan bir adamın, partilerin kapatılmaması için bir Anayasa değişikliği getirdiğimiz zaman niçin oy vermediler..." diyor. 

Erdoğan ses kaydında, "Burada bakıyorsun bir tarafta Mustafa Karaalioğlu, öbür tarafta Ali Bayramoğlu, Hasan Cemal, Okay Gönensin... Ben anlamıyorum nasıl böyle bir tablo oluşturuyorsunuz, hayret ediyorum ya" ifadelerini kullandığı iddia ediliyor. 

"Bizim Mustafa ben şeyi takip edemedim Başbakan'ım, tamponu aldırdığım için televizyon çok bakamadım" yanıtını alan Erdoğan, "Tamam da kardeşim biz buralarda ağırlıklı olarak kendi sesimiz olmuyoruz hala. Ben bunu size anlatamıyorum ya. Bu adamlardanbize bir şey olmaz ya" diye çıkışıyor.

Mustafa Karaalioğlu'nu kastederek, "Mustafa şu anda onların yanında eziliyor. Bu üçü onu orada topa tutuyor adeta" diyen Erdoğan, "Ben burada kendi kendime kahroluyorum böyle şey mi olur?" diyor.
Cumhuriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde