Silivri İlçe Emniyet Müdürü makamında intihar etti

Silivri İlçe Emniyet Müdürü makamında intihar etti

 Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan makamında başından tabancayla vurulmuş halde bulundu.

Silivri İlçe Emniyet Müdürü makamında intihar etti
16px
24px
31.07.2017 12:40
ABONE OLgoogle

Alınan bilgiye göre, Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne sabah saatlerinde gelen çalışanlar, Çalışkan'ı makamında başından vurulmuş halde buldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Çalışkan'ın intihar ettiğini açıkladı.

Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan makamında başından tabancayla vurulmuş halde bulundu.
Sabah saatlerinde Çalışkan’ın makamına giren görevli bir polis, Çalışkan’ı yerde hareketsiz yatarken buldu ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

Çalışkan’ın Silivri Emniyet Müdürlüğü’ndeki makam odasına gelen sağlık ekipleri, Emniyet Müdürü Çalışkan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin tamamlanmasının ardından Hakan Çalışkan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Emniyet binasında inceleme yapan Parmak İzi Tespit ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekibi de binadan ayrıldı.

"BEYLİK SİLAHIYLA İNTİHAR ETTİ"

Hakan Çalışkan'ın, ilk belirlemelere göre, henüz sebebi belirlenmeyen bir nedenden dolayı çalışma odasında kendi beylik silahıyla intihar ettiğinin anlaşıldığı bildirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Silivri İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapmakta olan 3. sınıf emniyet müdürü Hakan Çalışkan henüz sebebi belirlenmeyen bir nedenden dolayı çalışma odasında kendi beylik silahıyla ilk belirlemelere göre intihar ettiği olay yeri incelemesinin anlaşılmış olup, konu ile ilgili olarak detaylı araştırma yapıldıktan sonra bilahare bilgi verilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

ARALIK AYINDA ATANMIŞTI

Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, 26 Aralık 2016 tarihinde Emniyet Müdürü Hakan Er’in yerine Silivri’ye Emniyet Müdürü olarak tayin olmuştu. Çalışkan, özellikle uyuşturucu konusunda ilçede büyük hassasiyet göstermesi ile biliniyordu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde