Serveti 1 yılda 18 milyar dolar arttı

Serveti 1 yılda 18 milyar dolar arttı

Mark Zuckerberg’in serveti 1 yılda 18 milyar dolar artarak 51.6 milyar dolara ulaştı. Zuckerberg dünyanın en zengin 6. insanı oldu.

Serveti 1 yılda 18 milyar dolar arttı
16px
24px
26.05.2016 13:46
ABONE OLgoogle
Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg’in serveti 1 yılda 18 milyar dolar artarak 51.6 milyar dolara ulaştı. Zuckerberg dünyanın en zengin 6. insanı oldu.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’un hisselerinin değer kazanmasıyla kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg’in (32) serveti de önemli ölçüde arttı.

Facebook’un hisseleri 1 yılda yüzde 52 artarken genç yaşta milyarder olan Zuckerberg’in de toplam serveti 51.6 milyar dolar arttı.

Forbes dergisinin Mart ayında yayınladığı “Dünyanın Milyarderleri Listesi”nde CEO’nun son 3 ayda 7 milyar dolar kazandığı belirtildi.

Zuckerberg aynı zamanda dünyanın en zengin 6. kişisi oldu. Facebook’un kurucusu aynı zamanda Oracle’nın yaratıcısı Larry Ellison’u da geçerek Kaliforniya’nın en zengin insanı oldu.

Silikon Vadisi’nin Kaliforniya’da bulunması eyalette yaşayan milyarder sayısını son 30 yılda önemli ölçüde arttırdı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde