Şeriatçı ülkenin veliahtından şortlu şov....

Şeriatçı ülkenin veliahtından şortlu şov....

Suudi Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud tatil için geldiği Bodrum'da mayolu bir şekilde bisiklet sürdü...

Şeriatçı ülkenin veliahtından şortlu şov....
16px
24px
15.08.2017 09:16
ABONE OLgoogle

Bodrum'a 15 yakını ile birlikte tatile gelen Suudi Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud, saatlerinde mayosuyla bisikletle gezinti yaptı.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni olan 62 yaşındaki işadamı ve Kingdom Holding Yönetim Kurulu Başkanı Prens eşi ve kızları ile birlikte tatil için Bodrum'a geldi.

Dün akşam saatlerinde kraliyet ailesine ait özel uçak ile Milas Bodrum Havalimanı'na gelen Prens ve ailesi Göltürkbükü Mahallesi'ndeki delüks bir otele yerleşti. Bulunduğu tesisin 300 metre uzunluğundaki koyunu ve 20 locayı kapatan Prens ve ailesi denize girdi ve su sporları yaptı.

Bu sabah saatlerinde denize girip jet ski ve su sporları yapan kraliyet ailesi ve prens öğleden sonra kaldığı otelden ayrıldı. Prens Suud, 20 koruması ile bisiklete binerek Göltürkbükü sokaklarında  bisiklet sürdü.

62 yaşındaki Prens sarı şort ve üstü çıplak vaziyette yaklaşık 1.5 saat, 25 kilometre bisiklet sürdü. 32 milyar dolarlık serveti ile dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Suudi prens ve ailesinin 87 metre uzunluğundaki ultra lüks yatı, konakladıkları otelin bulunduğu koya demirledi.

Prens ve ailesinin yaklaşık bir hafta Bodrum ve koylarında tatil yapacakları öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde