Serdar Bilgili'nin o şirketi kepenk indirdi

Serdar Bilgili'nin o şirketi kepenk indirdi

İnşaat ve turizm sektöründeki yatırımlarıyla öne çıkan Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’nin o şirketi kepenkleri indirdi…

Serdar Bilgili'nin o şirketi kepenk indirdi
16px
24px
10.01.2017 10:07
ABONE OLgoogle

İnşaat ve turizm sektöründeki yatırımlarıyla öne çıkan Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’nin Sıraevler projesinde restoran açan Pizza East kepenkleri indirdi…

Serdar Bilgili'yi kamuoyu Beşiktaş başkanlığından tanır. Bilgili aslen tekstil kökenli bir işadamıdır. Kahramanmaraş'taki iplik tesisleri bir dönem Türkiye'nin en büyükleri arasında idi.

Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili'ye kötü haber: İşler iyi gitmiyor

Ancak son yıllarda inşaat ve turizm sektöründeki yatırımları ile öne çıkıyor. Sahibi olduğu Bilgili Holding özellikle tarihi eser niteliği taşıyan binaların restorasyonu ile şehir hayatına değer katan projeler gerçekleştiriyor.

Holdingin bu alandaki İlk prestijli işlerinden biri Beşiktaş Akaretler'deki Sıraevler Projesi'ydi. Sıraevler rezidans ve otel kompleksinden oluşuyor.

Serdar Bilgili’den kafa karıştıran cevap

Bilgili bu projenin içinde dünyaca ünlü bir restoran da açmıştı. Soho House Grubu'nun İstanbul'daki ikinci restoranı olan Pizza East, Sıraevler projesinin İçinde yer alıyordu.

Adı standart bir pizza zincirini andırsa da aslında hiç alakası yok. Pizza East, İngiltere ve Amerika'da da restoranları olan butik bir zincir. Mönü de sadece pizzadan ibaret değil, başka seçenekler de sunuyor. Para dergisinin haberine göre butik zincir geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız kapanmış. Mekanda ne açılacağı henüz belli değilmiş.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde