Serdar Bilgili hakkında şok iddia! Evli olduğu dönemde...

Serdar Bilgili hakkında şok iddia! Evli olduğu dönemde...

Serdar Bilgili, 14 Şubat'ta evlendiği haber spikeri Nazlı Çelik'le evliliğini 6 ay sonra sessiz sedasız noktalandırmıştı. 1 hafta önce tek celsede boşanan Bilgili hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Serdar Bilgili hakkında şok iddia! Evli olduğu dönemde...
16px
24px
11.09.2015 05:55
ABONE OLgoogle
1 hafta önce Nazlı Çelik'ten boşanan Serdar Bilgili hakkında şok iddia. Ünlü iş adamı, Çelik'le evliyken özel jetiyle Yunanistan'a gitti. Bilgili'nin yanında başka bir kadın vardı!

Takvim'in haberine göre; ünlü iş adamı Serdar Bilgili, 14 Şubat'ta evlendiği haber spikeri Nazlı Çelik'le evliliğini 6 ay sonra sessiz sedasız noktalandırmıştı. 1 hafta önce tek celsede boşanan Bilgili hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

3 HAFTA ÖNCE...
 
Serdar Bilgili, bundan yaklaşık 3 hafta önce yani Nazlı Çelik'le evliyken Yunanistan'a başka bir kadınla gitti. 

Özel jetiyle Mikonos'a giden Bilgili'nin yanındaki kumral güzelin isminin ise 'Zeynep Gedik' olduğu öğrenildi. Ünlü iş adamına ait özel jetle Yunanistan'a giden Bilgili ile Gedik, 2 gün sonra İstanbul'a döndü. 

İHANET DOĞRU MU?

Serdar Bilgili'nin evli olduğu halde başka bir kadınla Komşu'da tatil yapması ise 'ihanet' dedikodularını doğrular gibiydi. Nazlı Çelik'in Bilgili'den 'çapkınlıkları' yüzünden boşandığı konuşulmuş ancak taraflar bu dedikodularla ilgili sessiz kalmıştı.  

Çelik'le evli olduğu dönemde de sık sık Yunanistan'a giden Serdar Bilgili, Komşu'dan çıkmaz oldu.

3 ÇOCUĞU VAR ...

Ünlü iş adamının, önceki hafta da özel jetiyle Yunanistan'a gittiği öğrenildi. Ancak Bilgili'nin yanında bu kez ne Zeynep Gedik ne de bir başkası vardı. Bu arada başından 2 evlilik geçen Serdar Bilgili'nin ilk evliliğinden 1, diğer 2 sevgilisinden de birer çocuğu bulunuyor.

Evlilik 6 ayda bitmişti

Eski Beşiktaş Kulübü Başkanı işadamı Serdar Bilgili ile Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik Bilgili’nin evliliği 6 ayda bitti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde