Serdar Bilgili-Nazlı Çelik: Küllenen aşk alevleniyor mu?

Serdar Bilgili-Nazlı Çelik: Küllenen aşk alevleniyor mu?

Jet hızıyla evlenip boşanan çiftten şaşırtan hareketler!

Serdar Bilgili-Nazlı Çelik: Küllenen aşk alevleniyor mu?
16px
24px
27.09.2016 05:00
ABONE OLgoogle
Daha önce iki kez evlenen ve evlilik fobisi olduğu konuşulan Serdar Bilgili, bu fobisini geçen yıl 14 Şubat'ta haber spikeri Nazlı Çelik ile evlenerek yenmişti. Ancak tanıştıktan üç ay sonra, evlenen aceleci aşıklar, altı ay sonra, boşanmıştı!

Jet hızıyla evlenip boşanan Bilgili ile Çelik cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor! Ex çiftin yolu aybaşında, Yunan şarkıcı Antonis Remos'un Bodrum konserinde kesişmişti.

Konsere arkadaş grubuyla giden Bilgili, mekanda karşılaştığı Nazlı Çelik'e sarılıp bir süre sohbet etmişti. Hatta ex çift, ilerleyen saatlerde Remos'un şarkıları eşliğinde samimi danslar etmişti.

BOĞAZ'DA SAMİMİ YEMEK

Ex çifti önceki gün de Yeniköy'deki Yelken Restaurant'da gördüm; baş başa yemeğe gelen ikili oldukça samimiydi. Başarılı haber spikeri Nazlı Çelik, cumartesi günü yeni yaşını, aralarında Esra Erol, Meryem Uzerli ve Tülin Şahin gibi ünlü isimlerin de olduğu dostlarıyla evinde verdiği bir partiyle kutlamıştı.

Önceki günkü baş başa yemek de, Nazlı Hanım'ın doğum gününü kutlamak için yenmiş olabilir. Hangi erkek; boşandığı eşini doğum günü şerefine yemeğe götürür, onu da bilemedim tabii.
Yoksa ex'ten next mi olacak!  Bülent Cankurt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde