Sercan Yıldırım'a haciz şoku

Sercan Yıldırım'a haciz şoku

Balıkesirsporlu Sercan Yıldırım’ın, ödemediği 300 bin TL’lik senet yüzünden Bursa’daki evine haciz geldi.

Sercan Yıldırım'a haciz şoku
16px
24px
02.10.2014 13:06
ABONE OLgoogle
Yıldızının parladığı Bursaspor’dan ayrıldıktan sonra Galatasaray’a transfer olan ancak, Sarı Kırmızılı takımda aradığını bulamadığı için Sivasspor ve Şanlıurfaspor’a kiralık giden golcü futbolcu, geçen yıl yeniden ilk takımı Bursaspor’un kapısını aralamıştı.

300 BİN TL’LİK SENEDİ ÖDEMEDİ

Sercan Yıldırım’ın performansı Bursaspor’da da istenilen düzeyde olmayınca Yeşil Beyazlı takımla yolları ayrılmıştı. Bu sezon İsmail Ertekin’in çalıştırdığı Balıkesirspor’la anlaşan Sercan Yıldırım, eski günlerine dönme çabasında olsa da ödemediği bir senet başına büyük iş açtı.

Vadesi 2013 yılının Eylül ayında dolan 300 bin TL’lik senet için alacaklı olduğu kişi Sercan Yıldırım’ı icraya verdi. Alacaklı kişi adına haciz işlemini Avukat Mehmet Oğuz Kaya yürüttü.

OTOMOBİL, TELEVİZYON, BİLGİSAYAR…

Bursa 17. İcra Dairesi memurları dün Sercan Yıldırım’ın Bursa Bademli’deki villasına haciz işlemi gerçekleştirdi. Haciz memurlarını Sercan Yıldırım’ın babası Kenan Yıldırım’la yaptıkları görüşme sonrasında evde bulunan bir adet plazma televizyon, bir adet dizüstü bilgisayar ve bir otomobili haczetti.

Hacizli mallar evden alınırken, otomobil yediemin otoparkına çekildi. Sercan Yıldırım’ın babası Kenan Yıldırım haciz işleminden sonra büyük bir şok ve üzüntü yaşadı. (Bursa Hakimiyet)
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde