Selahattin Demirtaş’ın oy kullanması sosyal medyayı salladı

Selahattin Demirtaş’ın oy kullanması sosyal medyayı salladı

Selahattin Demirtaş oyunu İstanbul’da kullandı. Demirtaş’ın oy kullanmadan önce zarfı sandığın üzerine fırlatması bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan konusu haline geldi

Selahattin Demirtaş’ın oy kullanması sosyal medyayı salladı
16px
24px
07.06.2015 12:30
ABONE OLgoogle
Selahattin Demirtaş oyunu İstanbul’da kullandı. Demirtaş’ın oy kullanmadan önce zarfı sandığın üzerine fırlatması bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan konusu haline geldi. Egemen Bağış'ın attığı Tweet de dikkat çekti.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oyunu İstanbul’daki Mevlana Ortaokulu’nda kullandı.

Demirtaş oyunu kullanmadan önce gazetecilere açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarına oy zarfıyla poz veren Demirtaş zarfı sandığa atmadan önce ilginç bir hareket yaptı.

Demirtaş içinde oy pusulası bulunan zarfı fırlatarak sandığın üzerine attı. Bu hareket gülüşmelere neden olurken Demirtaş sonrasında zarfı alarak sandığa attı

Demirtaş’ın bu hareketiyle eski Bakan Egemen Bağış’a gönderme yaptığı iddia edildi.

Konunun sosyal medyada hızla yayılmasının ardından eski AB Bakanı Egemen Bağış, Twitter hesabından bir mesaj paylaştı.

Egemen Bağış mesajında, “Yine iftiracı ve kötü taklitçiler türemiş. ‘Birileri arkanızdan konuşuyorsa, onlardan öndesiniz demektir.’ Çehov” ifadelerini kullandı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde