Sektöre doping etkisi yaptı: 5 milyon liralık satış

Sektöre doping etkisi yaptı: 5 milyon liralık satış

Kaliteli ve indirimli giyimin adresi haline dönüşen fuarda 1 haftada 5 milyon liralık satış yapıldı.

Sektöre doping etkisi yaptı: 5 milyon liralık satış
16px
24px
10.07.2015 14:49
ABONE OLgoogle
Kıyafetten kozmetiğe, hediyelik eşyadan şekerlemeye kadar vatandaşların tüm ihtiyaçlarını  karşılama imkanı bulduğu ‘Bayram Alışveriş Günleri’ indirimli ve kaliteli giyimin adresi oldu.

Bayram alışverişi için CNR EXPO Yeşilköy’e gelenler 5 liraya tişört, 10 liraya gömlek, 15 liraya ayakkabı satın alma imkanı buluyor. İstanbulluların yoğun ilgisini çeken fuarda ünlü markaları uygun fiyata alma imkanı bulan ziyaretçilerin yüzleri gülüyor.
 
5 milyon liralık satış

Bayram Alışveriş Günleri ile ilgili bilgi veren CNR Holding Pazarlama Genel Müdürü Mustafa Tokatlı organizasyonda son haftaya girildiğini belirterek, şöyle konuştu: “Vatandaşımıza yollarını CNR EXPO’ya düşürmelerini ve bayram alışverişi için ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyorum. Burada bayram alışverişi için ihtiyaç olan her şey var. Özellikle ebeveynler hallerinden çok memnular. Çocuklarının bayramlık kıyafetlerini 15 liradan başlayan fiyatlarla tamamlama fırsatı buluyorlar.”  

Tokatlı, yalnızca ziyaretçilerin değil aynı zamanda markaların da hallerinden memnun olduklarını, katılımcı firmalardan alınan bilgiye göre, fuarda 1 haftada yaklaşık 5 milyon liralık satış yapıldığını belirtti. Organizasyonda son haftaya girildiğini hatırlatan Mustafa Tokatlı, “ Özellikle hafta sonu satışların tavan yapacağını düşünüyoruz. Bunu gözlemlemek gerçekten zor değil. Alana giren ziyaretçiler hemen telefonlarına sarılıyor. Buradaki indirimli satışları çevresine anlatıyor. Ziyaretçi yoğunluğuna en büyük etken de bu oldu. İlk haftasında yüzbinlerce kişi tarafından ziyaret edilen Bayram Alışveriş Günleri’nde, 1 milyon ziyaretçi hedefine kolayca ulaşacağımızı düşünüyorum. Her gün yenilenen ürünler nedeniyle tüketiciler her fırsat bulduklarında tekrar tekrar alanı ziyaret ediyorlar.”

Vatandaşa iftardan sonra da alışveriş imkanı sağlamasının da önemine dikkat çeken Mustafa Tokatlı,  12.00-23.00 saatleri arasında açık kalan organizasyonda son ana kadar yoğunluğun azalmadığına dikkat çekti.  

Cabani’den 29,90 liraya deri ayakkabı

 Ramazan Bayramı Arefesi olan 16 Temmuz’a  kadar devam edecek fuarda D’S  Damat-Damat Tween ve Theorie markaları ürünlerini ziyaretçilere her gün yenileyerek, büyük indirimler yaparak, sunuyorlar.

Organizasyonda;  Cabani 29.90 liradan başlayan fiyatlarla deri ayakkabı, Exquise Paris 600 lira değerindeki bayan elbisesini 60 liraya, Goose Çocuk Giyim 150-400 lira değerindeki ürünlerini 40-60 lira arasında fiyatlara satıyor.

Ayrıca Swass yüzlerce elbise, etek, bluz ve pantolon modellerini yüzde 60 indirimle, Apsen Tekstil 19.90 liradan başlayan fiyatlara bayan kıyafetlerini satışını gerçekleştirirken, İndirimkapinda.com da perakende satışta TV’de pazarlaması yapılan ürünlerinin tamamına yüzde 30 indirim yapıyor.
 
10 bin metrekare alanda, 200 marka

Alışılmış alışveriş merkezi anlayışından farklı olan ‘Bayram Alışveriş Günleri’ 10 bin metrekare alanda pek çok değişik sektörde,  200 markanın katılımı ile düzenleniyor.
Firmaların stoklarını eritmesini ve ticaret potansiyellerini arttırmasını sağlayan ‘Bayram Alışverişi Günleri’ Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği (BATİAD), Merter Sanayici ve İşadamları Derneği ( MESİAD),  Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği (OTİAD), Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) desteğiyle yapılıyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde