Sedat Peker bugün hâkim karşısında

Sedat Peker bugün hâkim karşısında

“Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızda duş alacağız” sözleriyle kaleme aldığı yazıda tehdit eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker bugün hâkim karşısına çıkıyor.

Sedat Peker bugün hâkim karşısında
16px
24px
03.02.2017 07:34
ABONE OLgoogle

‘Bu suça ortak olmayacağız’ bildirisine imza atan akademisyenleri “Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızda duş alacağız” sözleriyle kaleme aldığı yazıda tehdit eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker bugün hâkim karşısına çıkıyor. Peker’in ‘tehdit’ ve ‘suç işlemeye tahrik’ suçlarından 11 yıla kadar hapsi isteniyor.

Yeraltı dünyasının önde gelen isimlerinden Sedat Peker, Barış İçin Akademisyenler bildirisinden sonra imza atanları internet sitesinde yayımlanan “Sözde Aydınlar Çanlar İlk Önce Sizin İçin Çalacak” yazısıyla tehdit etmişti.

Sedat Peker tehditten hakim karşısına çıkıyor

Peker hakkında Eğitim Sen başta olmak üzere çeşitli kurumlar ve imzacı akademisyenlerin yaptığı suç duyurusu üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlanmış, toplamda 11 yıla kadar hapsi istenmişti.

Peker saat 10.00’da İstanbul Anadolu Adliyesi 20. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek duruşmada yargılanmaya başlanacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde