Seda Sayan'dan 12 milyon dolarlık diploma hediyesi

Seda Sayan'dan 12 milyon dolarlık diploma hediyesi

​Seda Sayan, İtalya'dan mezun olan oğlu Oğulcan için Cihangir’den bina satın aldı.

Seda Sayan'dan 12 milyon dolarlık diploma hediyesi
16px
24px
05.03.2015 08:20
ABONE OLgoogle
Seda Sayan, İtalya'dan mezun olan oğlu Oğulcan için Cihangir’den bina satın aldı. 12 milyon dolar ödeyen sanatçı, dekorasyonu için de 4 milyon dolar harcayacak.

Seda Sayan’dan 24 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin’e lüks mezuniyet hediyesi… Sayan, eski eşi Sinan Engin’den olan oğlu Oğulcan Engin için kesenin ağzını açtı.

İtalya'daki European School Of Economics'den mezun olan oğlu için sanatçı, Cihangir’deki White Mill Cafe'nin bulunduğu mülkü 12 milyon dolara aldı. Daha önce de oğluna lüks spor arabalar alan Sayan, en son 600 bin liraya Lamborghini Gallardo aldı.

Binayı yine restoran olarak kullanacak olan Oğulcan Engin, dekorasyon için de FB Mimarlık adına Fırat Bozfırat’la anlaştı.

Babası Sinan Engin ve Fırat Bozfırat’la akşam yemeğinde buluşan Engin, sosyal medyadan da ‘sürprizlere hazırlık olun yazdı. Dekorasyon için bütçeden ayrılan paranın 4 milyon dolar olduğu iddia edildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde