Sarsılmaz kardeşlerde miras kavgası

Sarsılmaz kardeşlerde miras kavgası

Tabanca, silah, av tüfeği ve askeri silah üretimcisi Sarsılmaz Silah, kardeş kavgasıyla sarsıldı.

Sarsılmaz kardeşlerde miras kavgası
16px
24px
12.06.2014 07:48
ABONE OLgoogle
Tabanca, silah, av tüfeği ve askeri silah üretimcisi Sarsılmaz Silah, kardeş kavgasıyla sarsıldı. Babaları Sarsılmaz Aliş’i 2000 yılında kaybeden Nur Ala Aliş ve Latif Aral Aliş, mahkemelik oldu.

500 milyon dolarlık dava

Sarsılmaz Aliş’in ölümünden sonra görevi devralması beklenen Nur Ala Aliş, kardeşi Latif Aral Aliş’i, babasının vefatının üçüncü günü cenaze evinde kendisive annesinden imza alarak yönetime el koyduğu iddiasıyla mahkemeye verdi.

500 milyon doların üzerindeki mal varlığının karşı karşıya getirdiği kardeşlerin ilk duruşması, Düzce 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü.

Kardeşimi de kaybetmişim

Mahmeke, dava ile ilgili keşif günü verilmesinin ardından yargılamayı temmuz ayına ertelendi. Nur Ala Aliş, gelişmelerle ilgili şunları söyledi:

“Babamın ölümünden sonra bir süre sakinleştiricilerle ayakta kaldım. Bu arada olup biten hiçbir şeyden haberim yok. Meğer babamla birlikte kardeşimi de kaybetmişim. Babama güvendiğim gibi şimdi de adalete güveniyorum.”
Demirhan Hararlı/Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde