Sarıyer'de vahşet: Köpeği poşete koyup denize attılar

Sarıyer'de vahşet: Köpeği poşete koyup denize attılar

Sarıyer sahilinde, poşete konularak denize atılmış beyaz renkli "Terrier" cinsi bir köpeğin cesedi bulundu.

Sarıyer'de vahşet: Köpeği poşete koyup denize attılar
16px
24px
23.01.2015 08:39
ABONE OLgoogle
Sarıyer sahilinde, poşete konularak denize atılmış beyaz renkli "Terrier" cinsi bir köpeğin cesedi bulundu. Köpek cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçına ve kalp çevresinde darbeye rastlandı.

Olay, dün öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından deniz yüzeyindeki köpeğin fark edilmesi üzerine ortaya çıktı. Vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Köpeğin cansız bedeni, ağ yardımı ile sahile çekildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri konuyla ilgili tutanak tuttu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçına ve kalp çevresinde darbeye rastlandı.

Öte yandan, vatandaşlar 2 gün önce de benzer bir vakayla karşılaştıklarını söylediler. Yine "Terrier" cinsi bir köpeğin, bu kez arka ayakları bağlanarak ve kafasına poşet geçirilmiş bir şekilde denize atıldığını belirten vatandaşlar, o köpeğin de üstünde kadın saçı olduğunu dile getirdiler.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde