Şantajdan mahkemelik olan Taha Özer'den ilginç açıklama

Şantajdan mahkemelik olan Taha Özer'den ilginç açıklama

“Periscope’un Playboy”u olarak adlandırılan Taha Özer'den 'şantaj' iddialarına açıklama geldi

Şantajdan mahkemelik olan Taha Özer'den ilginç açıklama
16px
24px
21.04.2016 10:11
ABONE OLgoogle
'Sosyal medya fenomeni' olarak tanınan Taha Özer, evine gelen Müge A.’nın görüntülerini gizlice çekip yayınladığı iddiasıyla mahkemelik oldu.

Müge A., Özer ve H.’nin görüntülerle kendisine şantaj yaptığını iddia ederek savcılığa şikâyette bulundu. A.,  özel görüntülerini yayınladıktan sonra oyuncu Serhan H.’ye gönderdiğini öne sürerek Taha Özer’e 100 bin liralık tazminat davası açtı.

"KENDİSİNİ ACINDIRDI, DAYANAMADIM"

Taha Özer bu konuyla ilgili ilk kez konuştu. "Bahsi geçen kişiyi 1 yıl öncesinden beri sosyal medya üzerinden taciz boyutunda benimle görüşmek isteme mesajlarından zorunlu olarak tanıyorum" diyen Özer sözlerini şöyle sürdürdü:

"Etiler'de düzenlediğim partilere davetli olmamasına rağmen saatler öncesinden gelerek beni görmek için uğraşan bir kişi. Kızlar tarafından aşırı ilgi görmem sebebi ile bana ulaşmaya çalışıp bir araya gelemeyen ve olayı nefret boyutuna taşıyan hayranlarımdan biri. Bahsi geçen olayın gelişme şekli şöyle oldu: Bu hanımefendi oturduğum rezidansın önüne gelerek güvenliğe benimle görüşmek istediğini ve saatlerce bekleyeceğini iletmiş, benim Nişantaşı'nda olduğumu güvenliklere iletmem üzerinde evimin önünden gitmemiştir.

Gece saatler sonra eve geldiğimde kapıda kendisini görmüş ve şaşırmıştım. Kendisi 'ne olur bana beş dakikanı ayır' ifadesini kullanıp kendisini acındırdı, dayanamayıp eve aldım. 

Eve gelince olayı taciz boyutuna taşımak ve bana dokunmak istediğinde sert bir tepki verdim. Beni tanıyan tüm çevrem ve sevenlerim bu olaya mizah gözüyle bakmış ve konuyu bana olan aşkına yormuş olsa da bu şekilde ismimi gündeme getirmesinden hiç hoşlanmadım. Düzenlediğim partilere yoğunluk sebebi ile alınmadığını da günler öncesınde farklı ve çirkin uslupla sosyal medyada paylaşmıştı. Delilsiz kanıtsız bir iftira olduğu için süreci yargıya verdik."

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Taha Özer ve Serhan H. hakkında “cinsel taciz, tehdit, hakaret ve şantaj” suçlarından soruşturma başlatıldı. Müge A.’nın Taha Özer’e açtığı tazminat davası ise önümüzdeki günlerde görülmeye başlanacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde