Şampiyon Beşiktaş sezonu yenilgiyle kapattı

Şampiyon Beşiktaş sezonu yenilgiyle kapattı

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş sezonun son hafta maçında deplasmanda Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Şampiyon Beşiktaş sezonu yenilgiyle kapattı
16px
24px
18.05.2016 18:52
ABONE OLgoogle
Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda sezonun flaş ekibi Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş bu sonucun ardından 79 puanla sezonu şampiyon olarak tamamlarken, Torku Konyaspor da puanını 66'ya yükseltti.

Stat: Konya Büyükşehir Belediyesi 
Hakemler: Ümit Öztürk, Erkan Akbulut, Osman Gökhan Bilir 
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ali Çamdalı, Hadziahmetovic, Traore (Dk. 62 Bajic), Meha (Dk. 62 Ömer Ali Şahiner) , Holmen, Rangelov (Dk. 87 Abdülkerim Bardakçı) 
Beşiktaş: Boyko, Serdar Kurtuluş, Delgado (Dk. 58 Gökhan Töre), Marcelo, Tosic, Necip Uysal (Dk. 56 Hutchinson), Tolgay Arslan, Kerim Frei (Dk. 69 Mustafa Pektemek), Sosa, Olcay Şahan, Cenk Tosun 
Goller: Dk. 19 Sosa (Beşiktaş), Dk. 21 Traore, Dk. 22 Holmen (Torku Konyaspor) 
Sarı kartlar: Dk. 51 Tolgay Arslan, Dk. 86 Tosic (Beşiktaş), Dk. 84 Ali Turan (Torku Konyaspor) 

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI!

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş sezonun 34. ve son hafta maçında deplasmanda Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

12. dakikada Skubic'in kullandığı uzun taç atışı sonrasında sağ kanattan ceza sahasına giren Holmen'in şutunda, kaleci Boyko meşin yuvarlağı yatarak önledi.

15. dakikada Rangelov'un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Traore'nin aşırtma vuruşunda, kaleci Boyko meşin yuvarlağı kontrol etti.

19. dakikada Beşiktaş, Sosa'nın golüyle öne geçti. Tolgay Arslan'ın pasında topla buluşan Sosa, ceza sahasına girmeden sol çaprazdan topa yerden sert vurdu. Meşin yuvarlak, filelerle buluştu: 1-0

21. dakikada Torku Konyaspor skora dengeyi getirdi. Douglas'ın soldan ortasında ceza sahasında topla buluşan Traore, plase vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Boyko'nun sağından filelere yolladı: 1-1

22. dakikada Torku Konyaspor, Holmen'in golüyle öne geçti. Skubic'in ceza sahasının sağ çaprazından kaleye gönderdiği sert şutta top, kaleci Boyko'dan döndü. Dönen topu önünde bulan Holmen, bekletmeden sert vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1

Karşılaşmanın ilk yarısı, Torku Konyaspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı

Mücadelenin ikinci bölümünde her iki takımın da çabası başka gol getirmedi ve Torku Konyaspor sahadan 2-1 galip ayrıldı. 

SON MAÇ 3 SAKAT

Önce Kerim, Alexis sonra Necip sakatlanarak sahayı terk etti. Siyah beyazlı takım Süper Lig'in son maçında 3 sakat birden verdi. Kulüp doktoru Sarper Çetinkaya 3 oyuncununda mrlarının çekileceğini kesin kararın sonra verileceğini söyledi..

BAŞKAN FİKRET ORMAN KONYA'DA TÜRBELERİ GEZDİ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vali Muammer Erol ve yöneticiler Ahmen Nur Çebi, Hakan Özköse, Ahmet Ürkmezgil ve Deniz Atalay ile Konya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aydan Şık ile önce Mevlana'nın hocalarından Ateşbaz-ı Veli Türbesi ve tekkesini ardından da Mevlana hazretlerini ziyaret ederek dua etti. Ve çilehaneyi  Siyah beyazlı takımın Başkanı Fikret Orman daha sonra Konya'nın Selçuklular döneminden kalan Kapu Camiinde ikindi namazını kıldı. Orman Konya esnafının yoğun ilgisi ile karşılaştı. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde