Sahibinden ‘satılık bekâret’: İşte istenen rakam...

Sahibinden ‘satılık bekâret’: İşte istenen rakam...

Ukraynalı 18 yaşındaki Yulia adlı öğrenci, yerel Rus gazetesi Torbinka’ya verdiği ilanda bekâretini 50 bin grivna’ya (yaklaşık 6,600 lira) satışa çıkardığını açıkladı.

Sahibinden ‘satılık bekâret’: İşte istenen rakam...
16px
24px
05.09.2017 18:16
ABONE OLgoogle

İlanda adını Yulia olarak duyuran Ukraynalı genç kız, ilanın başlığını ‘satılık bekâret’ olarak duyurdu. Bekâretini ‘ciddi bir erkeğe’ satmak istediğini duyuran Yulia, acil paraya ihtiyacı olduğu için böyle bir yolu tercih ettiğini belirtti. Ancak Yulia, ilk cevapların ‘ciddi’ olmadığını açıkladı.

Ukrayna’nın güneydoğusundaki Melitopol şehrinde yaşayan genç kız, “Er ya da geç ona ‘güle güle’ demek zorundayım. Sarhoş olduğum bir partide olmasındansa bu şekilde olması daha iyi” şeklinde konuştu.

‘Satılık bekâret’ başlıklı ilan, sitedeki çalar saat ve antika ilanlarının yanında yer aldı. İlanın açıklamasında, “Tatlı bir kız, 18 yaşında ve öğrenci. Bekaretimi bana 50 bin grivna (yaklaşık 6,600 lira) maddi yardım yapacak ciddi bir erkeğe vereceğim” ifadelerine yer verildi.

İlanda ayrıca, “Buluşma Melitopol’de, mutlaka benim seçtiğim bir yerde olacak” talebi yer aldı. İlanda Yulia, paranın ‘eğlenceye’ ve ‘boşa’ harcanmayacağını belirterek, ‘iyi sebeplerle’ kullanılacağını duyurdu. Yulia, ‘önemli bir sebep için’ paraya ihtiyacı olduğunu açıklarken, ‘özel’ olduğu’ gerekçesiyle sebebini açıklamadı.

Bir ‘yarış’ yapmayacağını belirten Yulia, ilk ‘gerçek erkeğe’ bekâretini satacağını duyurdu. Yulia, gazetecilere yaptığı açıklamada, alıcıya takdim etmek üzere hastane raporu verebileceğini de aktardı.

Genç kız, adaylarla Skype üzerinden görüşecek. Yulia, konuyla ilgili güvenlik önlemleri de almış. Buna göre, Yulia’nın bir erkek arkadaşı müşteriyi görüp parayı teslim alacak. Eğer Yulia 1 saat içinde aramazsa, arkadaşı polise haber verecek.

Öte yandan, Torbinka gazetesi yetkilileri ilk kez böyle bir ilan aldıklarını açıkladı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde