Şahenk'in planı belli oldu: İşte yeni adresi

Şahenk'in planı belli oldu: İşte yeni adresi

Ortaköy Zuma’nın durumu ne olacak? Zuma’nın Ulus 29’un yerine taşınması konuşuluyordu. Ancak bize gelen bilgilere göre,

Şahenk'in planı belli oldu: İşte yeni adresi
16px
24px
11.09.2015 12:58
ABONE OLgoogle
Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk son dönemlerde ilginç yatırımlarla öne çıkıyor. D-Dream çatısı altında birçok yeme içme ve eğlence mekanı açıyor.

İşte Ferit Şahenk'in yeni planı!

Dünyaca ünlü restoranları Türkiye’ye getirirken, Türkiye’nin de en ünlü mekanlarını ya satın alıyor ya da ortak oluyor. Geçen hafta da Ferit Şahenk’in bu alandaki yatırımlarından birini yazmıştık.

Bodrum Cennet Koyu’ndaki butik otelinde bulunan Michelin yıldızlı İl Ricco’yu İstanbul’a da getirme kararı aldığını okurlarımızla paylaşmıştık. Şahenk’in İl Riccio için yine Doğuş bünyesindeki Ortaköy Zuma’nın yerinde karar kılındığını aktarmıştık.

Peki Ortaköy Zuma’nın durumu ne olacak? Zuma’nın Ulus 29’un yerine taşınması konuşuluyordu. Ancak bize gelen bilgilere göre, şimdilerde başka bir mekan öne çıkmış. Zuma için İstinye Park üzerinde mutabık kalınmış. Teknik çalışmalar sürüyormuş. Yılbaşından önce Zuma, İstinye Park’ta faaliyete geçecekmiş…
Para Dergisi

İşte Ferit Şahenk'in yeni planı!
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde