Sabancı uyardı: Jet Fadıl dördüncü kez dolandırabilir

Sabancı uyardı: Jet Fadıl dördüncü kez dolandırabilir

Ali Sabancı, üniversite öğrencilerine ‘Temiz ticaret yapın’ derken, isim vermeden ‘Jet Fadıl’ olarak anılan ve önceki gün dolandırıcılıktan tutuklanan Fadıl Akgündüz’e değindi.

Sabancı uyardı: Jet Fadıl dördüncü kez dolandırabilir
16px
24px
24.12.2015 08:46
ABONE OLgoogle
TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, üniversite öğrencilerine ‘Temiz ticaret yapın’ derken, isim vermeden ‘Jet Fadıl’ olarak anılan ve önceki gün dolandırıcılıktan tutuklanan Fadıl Akgündüz’e değindi.
 
Balıkesir Sanayi Odası tarafından Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi konferans salonunda düzenlenen “Kariyer Günleri” programına katılan Sabancı, “İsmi lazım değil dün bir insan, açın bakın internette ismine, üçüncü defa aynı yöntem ile Türkiye’yi dolandırdı. Kendine mi yanarsın, adama mı yanarsın? Doğrusu bize de müstehak. Üç defa aynı yöntem ile dolandırıyor. Soy ismi de havayollarını çağrıştırıyor. Belki 4’üncü defa da dolandırabilir” ifadesini kullandı. 
 
Başarı hikayesini öğrencilerle paylaşan Sabancı, temiz ticaretin sadece kişiyi değil ülkeyi de kalkındırdığını ifade ederek, bir proje üretirken veya yatırım yaparken geniş bir hedef kitleye hitap etmenin önemli olduğunu vurguladı. Sabancı, “Mesela Koç Üniversitesi’nde iki genç arkadaşımız ‘Scorp’ diye bir paylaşım sitesi kurdu. Şirket haftada yüzde 9 büyüyor, ayda filan değil” diye konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde