Sabancı Grubu o uygulamayı kaldırdı, muhabirler şaşırdı

Sabancı Grubu o uygulamayı kaldırdı, muhabirler şaşırdı

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul, yıllardır gazetecilere yaptığı çifte standart uygulamasını neden kaldırdı?

Sabancı Grubu o uygulamayı kaldırdı, muhabirler şaşırdı
16px
24px
04.03.2015 08:19
ABONE OLgoogle
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul, Sabancı Holding’in hedeflerini dün sabah Sabancı Center'da açıkladı. Ancak bu sene yapılan toplantıda çok önemli bir değişiklik vardı.

Sabancı Grubu, yıllık sonuçları için önce muhabirlere basın toplantısı düzenlerdi. Muhabirlere basit bir kahvaltı verilirdi. Basın toplantısı bittikten sonra da ekonomi müdürlerine aynı konuda şatafatlı bir öğle yemeği eşliğinde aynı bilgiler verilirdi. Bu durum yıllardır ekonomi müdürlerini rahatsız eden bir konuydu. Çünkü muhabirler, "Biz anlamıyor muyuz? Aynı konuda hem bize hem de ekonomi müdürlerine ayrı ayrı basın toplantısı düzenleniyor?" diye eleştiri konusu oluyordu. 

Sabancı Grubu bu sene radikal bir karar alarak ekonomi müdürlerine verdiği öğle yemeğini kaldırdı. 

Sabancı'nın muhabirler mi yoksa müdürlerin mi konuşulanları anlamadığını düşündükleri için iki tarafa da aynı gün etkinlik düzenledikleri hep merak konusuydu. Şimdi Sabancı bu uygulamaya son verdi. Ancak, Sabancı'nın neden böyle bir uygulama yaptığını asla öğrenemeyeceğiz 
Patronlardunyasi.com
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde