Sabah ekonomi muhabiri Yavuz Bingöl olayında ''nezaketinin'' kurbanı olmuş!

Sabah ekonomi muhabiri Yavuz Bingöl olayında ''nezaketinin'' kurbanı olmuş!

20 Mayıs tarihinde Sözcü gazetesinde yayınlanan Yavuz Bingöl'ün kumar masasındaki fotoğrafları ile ilgili ortaya atılan iddiaların aslı ortaya çıktı...

Sabah ekonomi muhabiri Yavuz Bingöl olayında ''nezaketinin'' kurbanı olmuş!
16px
24px
26.05.2016 15:12
ABONE OLgoogle
Geçen hafta (20 Mayıs 2016) tarihinde Sözcü gazetesinin manşetten verdiği şarkıcı ve oyuncu Yavuz Bingöl'ün kumarhanede oyun masasında çekilen fotoğrafları Sabah muhabirinin başını yedi.

İddiaya göre fotoğrafların Sözcü gazetesinde yayınlanmasının ardından Yavuz Bingöl kumarhanenin kamera görüntülerini araştırmış, araştırma sonucunda fotoğrafları Sabah Gazetesi ekonomi servisinin ödüllü muhabirinin çektiği ortaya çıkmıştı.

Durumun bildirildiği Sabah yönetimi başarılı muhabir ile yollarını ayırdı.

Ancak Sözcü Gazetesi'ndeki haberde imzası bulunan Mehtap Özcan bu iddialara bir açıklamayla cevap verdi. 

Özcan Medyaradar'a gönderdiği açıklama ile olayın Sabah yönetiminin işten çıkardığı muhabirle hiç bir ilgisi olmadığını kamuoyuna şu sözlerle duyurdu: 

"Yavuz Bingöl ile ilgili yapılan habere imza atan kişiyim...

Kumarhanede o görüntüleri şarjım olmadığı ve yan otelde kaldığım için bir arkadaşımdan telefonunu rica ettim. O arkadaş da bana "Telefonumda biraz sorun var. Ben çekeyim vereyim telefonu istersen" dedi.

Sabah'taki arkadaşın konuyla ilgili tek bağlantısı da budur.

Sabah'taki arkadaşın ne kadar nezaketli olduğunu camiamızdaki herkes bilir. Hem sosyal hayattaki hem de mesleğindeki duruşuyla da herkes onu tanır.

Diğer gazeteci arkadaşlar da olaya vakıftır...
Teşekkürler ederim..."

Mehtap Özcan
Sözcü Gazetesi
Medyaradar
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde