Rüzgar 'İğne fobim var' deyip kan vermemiş!

Rüzgar 'İğne fobim var' deyip kan vermemiş!

ÜNLÜ yönetmen Sinan Çetin'in, alkollü halde kullandığı lüks otomobiliyle bir polis memurunun ölümüne neden olan oğlu Rüzgar Çetin, 21 Nisan'da hâkim karşısına çıkacak.

Rüzgar 'İğne fobim var' deyip kan vermemiş!
16px
24px
25.02.2016 06:39
ABONE OLgoogle
Yönetmen Sinan Çetin'in, alkollü halde kullandığı lüks otomobiliyle bir polis memurunun ölümüne neden olan oğlu Rüzgar Çetin, 21 Nisan'da hâkim karşısına çıkacak. Savcı İsa Dalgıç'ın 22.5 yıla kadar hapis istemiyle hazırladığı iddianame, İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İlk duruşma tarihi olarak da 21 Nisan Perşembe günü belirlendi.

Rüzgar Çetin'in ifadesinde kaza sonrası götürüldüğü Şişli Etfal Hastanesi'nde iğne fobisi olduğu için kan vermediğini söylediği de öğrenildi. Çetin, "Parmaktan kan vermek istedim hatta denedik. Yeterli numune alınamadığı söylendi" dedi.

Öte yandan, Çetin'in sabıka kaydı da dosyaya girdi. Buna göre, Çetin'e 2008 ve 2011 'de verilen iki ceza ertelendi. Bunların yanı sıra Çetin'in bir de 'kasten yaralama' suçundan cezası bulunuyor.

Ölen polis memuru İsmail Fatih Alagöz'ün ailesinin avukatlığını üstlenen Yılmaz Aboşoğlu'nun, Bağdat Caddesi'nde aşırı hız nedeniyle kaldırıma çıkarak, Çiçekçi Mehmet Emin Kaya'nın ölümüne neden olan ve 7 yıl hapis cezasına çarptırılan Murathan Öztürk'ün de avukatı olduğu öğrenildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde