Rus milyarderin keyif üçgeni...

Rus milyarderin keyif üçgeni...

Kavurucu sıcakların bitmesini fırsat bilen Abramoviç; Bodrum’da alışveriş yapıyor, Marmaris’te serinliyor, Kos’ta eğleniyor.

Rus milyarderin keyif üçgeni...
16px
24px
12.09.2014 07:36
ABONE OLgoogle
ÜÇ yıldır tatil için Türk ve Yunan kıyılarını tercih eden Rus milyarder Roman Abramoviç, kavurucu sıcakların sona erdiği Eylül’ün ikinci yarısında yine rotasını değiştirmedi. 

1.2 milyar dolarlık ultra lüks yatı ’Eclipse’yle; Bodrum, Datça, Marmaris,  Kos, Tilos ve Simi koylarının gezen Abramoviç, helikopterine atlayıp yatırım yapılabilecek sahaları da keşfe çıkıyor.

4 EYLÜL'DE DEMİR ATTI
 
20 milyar dolar servete sahip olan Rus işadamı; Bodrum’dan erzak alıyor, Marmaris’in sakin kıyıları Söğüt ve Selimiye’de denize giriyor. Vur patlasın çal oynasın eğlenmek için ise Yunan adalarını tercih ediyor.

Roman  Abramoviç, 2006 ve 2009’da sadece birer kez göründüğü Türkiye’nin Güney Ege’sine, 20 Eylül 2012 ile 3 Ekim 2013 tarihlerinde de gelmiş ve iki hafta tatil yapmıştı. Abramoviç, son olarak 4 Eylül’de Bodrum’dan giriş yaptığı bölgedeki tatilini sürdürüyor.

Kendisiyle konuşma imkanı bulanlara ise doğasına hayran olduğu bölgede özellikle Eylül sonu ve Ekim başı tatil yapmanın kendisine huzur verdiğini söylüyor. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde