Ronaldo’ya belediyelerden ‘sansür kartı’

Ronaldo’ya belediyelerden ‘sansür kartı’

Ronaldo’nun kendi adını taşıyan iç giyim ürünlerinin reklamı, Türkiye’deki bazı belediyelerden müstehcen olduğu gerekçesiyle ‘kırmızı kart’ gördü.

Ronaldo’ya belediyelerden ‘sansür kartı’
16px
24px
15.04.2014 06:10
ABONE OLgoogle
İspanya’nın Real Madrid takımında oynayan futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kendi adını taşıyan iç giyim ürünlerinin reklamı, Türkiye’deki bazı belediyelerden müstehcen olduğu gerekçesiyle ‘kırmızı kart’ gördü.

Hürriyet’ten Ceyhun Kuburlu’nun haberine göre, Ronaldo’nun CR7 adını taşıyan iç giyim ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü üstlenen firma tanıtım için belediyelerden billboard ve reklam panolarını kullanma izni istedi. Ancak birçok belediye ‘fotoğraflar müstehcen‘ diyerek onay vermedi.

‘Reklamı açık bulduklarını söylediler’

Firma sahibi Aykut Uğurlu, “Ronaldo’nun iç giyim fotoğraflarını Türkiye’de kullanmak için lisansa sahibiz. Birçok reklamda da kullanabiliyoruz. Billboard ve reklam panolarında da yer almak istedik. Türkiye’deki bazı belediyeler buna izin vermiyor. Reklamı çok açık bulduklarını belirtiyorlar” dedi. Uğurlu, buna rağmen Türkiye’de Ronaldo’nun iç giyim ürünlerine ilginin büyük olduğunu ifade etti.



Ronaldo yıllık 44 milyon dolar gelirle en çok kazanan sporcular arasında yer alıyor.
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde