Roman Abramoviç'ten teknenin ipini tutan garsona 2 bin TL bahşiş

Roman Abramoviç'ten teknenin ipini tutan garsona 2 bin TL bahşiş

Rus milyarder Roman Abramoviç, bisiklet turu için geldiği iskelede teknenin ipini tutan garsona 2 bin lira bahşiş verdi.

Roman Abramoviç'ten teknenin ipini tutan garsona 2 bin TL bahşiş
16px
24px
23.10.2015 10:03
ABONE OLgoogle
Ege tatilini Marmaris kıyılarında, mega yatı Eclipse'le sürdüren Rus milyarder Roman Abramoviç, bisiklet turu için geldiği iskelede teknenin ipini tutan garsona 2 bin lira bahşiş verdi.

İngiltere'nin dev futbol kulüplerinden Chelsea'nin sahibi Abramoviç, lüks yatıyla mavi tura çıktığı Ege kıyılarında tatilini sürdürüyor. İş adamının 165 metre uzunluğundaki yatı "Eclipse', Marmaris'in Hisarönü Körfezi'ndeki beş yıldızlı bir otelin karşısına 2 gün önce demir atmıştı. Ailesiyle birlikte tatil yapan Rus milyarder 25 bin dolarlık bisikleti ile dün Selimiye’de tur attı.

Tekneyle 10 koruma eşliğinde yattan ayrılan Abromoviç, Turgut Selimiye karayolu üzerindeki bir restoranın iskelesine yanaştı. Rus milyarder, teknenin ipini bağlayan garson Selçuk Günay’a 2 bin lira bahşiş verdi. Daha sonra Turgut ve Orhaniye’yi bisikletle gezen Abromoviç tekneyle lüks yatına geri döndü.

Roman Abromoviç’ten 2 bin lira bahşiş alan Selçuk Günay, “Tekne iskeleye yanaştığında Abramoviç olduğunu anlayamadım. Geçen yıl da bisikletle Selimiye’ye giderken restoranımıza uğramıştı. İskeleye ayak basınca Abramoviç olduğunu anladım. Dönüşte korumaları elime 2 bin lira para tutuşturdu.  Çok mütevazi bir insan. Bahşiş yaklaşan maaş günüme denk geldiğinden çifte maaş almış gibi oldum. Giderken teknede kendisine teşekkür ettim ve seneye yine beklediğimizi söyledim” diye konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde