Ritz Carlton'da başınıza spot düşebilir!

Ritz Carlton'da başınıza spot düşebilir!

Türkiye'nin en lüks otellerinden birisi olan Ritz Carlton'da bir gazeteci ucuz kurtuldu!

Ritz Carlton'da başınıza spot düşebilir!
16px
24px
19.09.2011 10:19
ABONE OLgoogle

Perakendenin öncü kuruluşu Migros Ticaret A.Ş., önümüzdeki dönemde uygulayacağı büyüme stratejisini Ritz Carlton Otel'de düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Toplantı öncesinde Cam Salon'un yanında bulunan salonda kahvaltı ikramı vardı. Kahvaltı yaparken bir gazeteci garsondan kahve istedi.

Garson kahveyi bardağa koyarken küt diye bir ses duyuldu. Herkes garsonun elindeki fincanı yere düşürdüğünü sanarak gürültünün ondan çıktığını zannetti. Olay ise daha sonra anlaşıldı.

Tavanda bulunan spot lamba yerinden çıkarak gazetecinin masasındaki tabağının içine sert bir şekilde düşmüştü. Gazeteci o anda kahvaltısını yapmış, kahvesini içiyordu. Eğer kahvaltı yapıyor olsaydı spot lamba gazetecinin kafasında patlayacaktı. Hemen arkadaşları gazeteciye geçmiş olsun derken, garsonlarda düşen lambayı kaldırdılar.

Olay sonrası gazeteci bir süre şoka girdi. Sonra da, "Bu olay ABD'de yaşansaydı oteli mahkemeye verir tazminat alırdım. Biz de ise bir özür bile yok" diye tepkisini gösterdi..

Lamba mağduru gazeteci (Ortadaki)

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde