Rıdvan Dilmen: G.saray 3'üncü F.Bahçe 4'üncü olur

Rıdvan Dilmen: G.saray 3'üncü F.Bahçe 4'üncü olur

Rıdvan Dilmen ilk yarıda takımların puan tablosunda nasıl sıralanacağını değerlendirdi ve "Beşiktaş lider, Başakşehir-Galatasaray 2-3, Fenerbahçe 4. olur" dedi.

Rıdvan Dilmen: G.saray 3'üncü F.Bahçe 4'üncü olur
16px
24px
05.12.2016 07:43
ABONE OLgoogle

Yorumcu Rıdvan Dilmen NTV spor’da yayınlanan %100 futbol programında, Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanan maçı değerlendirdi.

“Riekerink’in Galatasaray için yeterli olmadığını söylüyoruz ancak yeterliliği büyük olan Şenol Güneş’li Beşiktaş’a karşı kazanırlarsa yer değişecekler. Kazanan haklıdır. Galatasaray, hava ile etkili olan bir takım. Ancak oynadığı oyuna baktığımız zaman skorla bağlantılı bir maç izledik."

‘Galatasaray’a karşı oynamak isterim’

"Galatasaray’ın müthiş artısı var ancak zaafları da çok fazla var. Galatasaray devre arasına kadar minimum 7 puan alır. Galatasaray oyunu genelde orta sahada oynuyor. Hem topa en fazla sahip olan takım, hem en az üreten takımlarından biri hem de sürekli kalesinde tehlike gören bir takım. Galatasaray, çok temassız oynuyor. Futbolcuyken bu Galatasaray’a karşı oynamayı çok isterim. Forvetler topu alıp dönebiliyor hemen."

‘Galatasaray’ın fikstür avantajı var’

"Snejder’in isteği 2 haftadır arttı. Selçuk’un daha fazla ileriye gitmesi lazım. De Jong ile oynaması büyük avantaj. Selçuk ileri çıkabilir. Galatasaray bloklar arasındaki dengeyi koruyabiirse ciddi şekilde şampiyonadayı olur. Ayrıca fikstür avantajı da var. Derbileri evinde oynayacak. Ben hesap yaptım; ilk yarıda Beşiktaş lider, Başakşehir-Galatasaray 2-3, Fenerbahçe 4. olur gibi geldi."

"Galatasaray UEFA şampiyonu olurken Emre Belezoğlu, Okan Buruk ve Suat Kaya vardı. Alan daraltıyorlardı”Hakan Balta ve Serdar Aziz’i televizyondan görmüyorum. Uzun bir alana yayılıyorlar, alanı daraltmıyorlar. Orta bayraklara kale konulsa, Galatasaray açık ara şampiyon olur."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde