Reza Zarrab, yargıç karşısında! Lise mezunu çıktı

Reza Zarrab, yargıç karşısında! Lise mezunu çıktı

Kara para aklama, dolandırıcılık ve İran’a uygulanan yaptırımları delme suçlamaları ile ABD’nin New York kentinde tutuklu olarak yargılanan İran asıllı Türkiye vatandaşı işadamı Reza Zarrab, bugün New York’ta yargıç karşısına çıktı.

Reza Zarrab, yargıç karşısında! Lise mezunu çıktı
16px
24px
05.01.2017 19:49
ABONE OLgoogle

Zarrab’ın savunmasını üstlenen bazı avukatların, davada adı geçen ve Zarrab’ın para transferleri için kullandığı bankaların da avukatlığını yapıyor olmasının görüşüldüğü duruşmada Zarrab, yargıç Richard Berman’ın sorularını yanıtladı. Zarrab, Yargıç Berman’ın soruları üzerine, 33 yaşında olduğunu ve Türkiye’den lise mezunu olduğunu, Prozac adlı antideprasyon ilacı kullandığını açıkladı.

İran'dan Reza Zarrab'ın ortağına sürpriz karar

Zarrab, kendisini savunan avukatların, davada adı geçen bankaların da avukatlığını yapıyor olmalarının farkında olduğunu belirtti ve yola aynı avukatlarla devam etmek istediğini bildirdi.

Reza Zarrab’a milyon dolarlık avukatlardan şok.....

Yargıç Berman, avukatların durumunun görüşüldüğü celseyle ilgili kararını daha sonra açıklayacağını ifade ederek duruşmayı sonlandırdı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde