Reza Zarrab'a hayır diyen memur: İşte o Teoman

Reza Zarrab'a hayır diyen memur: İşte o Teoman

Haramzadeler'in yayınladığı fezlekelerde Sarraf'ın adamı olduğu iddia edilen kişinin, Teoman isimli bir memurun ne yaparsa yapsın rüşveti almadığı iddia ediliyor.

Reza Zarrab'a hayır diyen memur: İşte o Teoman
16px
24px
14.03.2014 12:19
ABONE OLgoogle
17 Aralık soruşturması kapsamında üç eski bakan ile ilgili hazırlanan fezleke ortaya çıktı. İnternette yer alan fezlekede dikkat çekici bir telefon görüşmesi yer alıyor. Rıza Sarraf ile adamı Rüçhan Bayar arasındaki görüşmede ‘Teoman’ olarak geçen kişinin kim olduğu merak konusu oldu. Sosyal medyanın da bir numaralı gündemi haline gelen Teoman Coşkun Dudak’ın Gümrük Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı ortaya çıktı.

4 eski bakan, Zafer Çağlayan, Erdoğan Bayraktar, Muammer Güler ve Egemen Bağış hakkında olduğu görülen fezlekede, bakanlarla ilgili çok ciddi suçlamalar bulunuyor. İranlı iş adamı Reza Sarraf’ın da sıkça yer aldığı fezlekede, ilginç bir de detay yer alıyor.

“MADEN YÜKLÜ UÇAĞI GERİ GÖNDERİN”

Fezlekede yer alan iddialara göre Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan özel kalemi ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarına, Gana ülkesinden gelen değerli maden yüklü uçağın manifestosunun olmadığından dolayı Atatürk Havalimanı Gümrük Kargo Müdürlüğü tarafından mühürlendiğini, Gümrük Müdürünün uçağın kalkışını engellediğini, bu konuyu önemsediğini uçağın geri gönderilmesini istediğini iletiyor. Ancak Gümrük memurluğu yapan Teoman isimli şahıs, bu duruma “Ben devlet memuruyum” diyerek karşı çıkıyor. 

“TEOMAN BEN MEMURİYETİMİ YAKAMAM DEYİP KABUL ETMEDİ”

Rüçhan Bayar konuyla ilgili olarak Reza Sarraf ile yaptığı telefon görüşmesinde Teoman isimli Gümrük memurundan, “Müdürüne karşı çıkıyor. Teoman'a neler yaptım, ne vaatler, ne şeyler… Yok yok yani adam almıyor. Ben memuriyetimi yakamam diyor’ şeklinde bahsediyor.

FENOMEN OLDU

Dört bakan hakkında hazırlandığı iddia edilen fezlekelerin sosyal medyada yayınlanmasıyla Twitter'da memur Teoman rüzgarı esti. Rüşvet kabul etmeyen memur olarak görülen Teoman adına Twitter hesabı, #MemurTeoman başlığıyla hashtag bile açıldı.

MEMUR TEOMAN TWİTTER’I SALLADI

Rüşvet kabul etmeyen ve usulsüz işleri “Memuriyetimi yakamam” diyerek reddeden Teoman isimli memur, sosyal medyada da günün adamı oldu. Teoman ile ilgili Twitter’da konuşulanlar şöyle:

Umut Oran ‏@UmutOranCHP 

Bu ülkenin her yerinde hala devlet geleneğine, hukuk bilincine ve ahlak anlayışına sahip çok insan var. Teoman bey onlardan biridir.

Buğra Ö. ‏@ceyyar 

Günün adamı Teoman. Ütopik kitap karakteri gibi geldi bi an okuyunca. Bu devirde rüşvet almamak…

En di oskır goz tu ‏@fredikruger 

Rüşvet kırıntılarıyla doymaktansa, tek başıma aç kalırım bu hayatta.mp3- Memur TEOMAN
irfan değirmenci ‏@degirmencirfan 

Yolsuzluk fezlekesi özetinde adı geçen #TEOMAN,bu ülkenin namuslu çoğunluğundan…Okuyun,hak vereceksiniz

Anti Metreküp⚡️ ‏@antimetrekup 

Teoman büyük adammışsın.Helâl olsun sana.

hande kuday ‏@handekuday

Bu “ne verdiysek almadi” dedikleri Teoman isimli memurun omru bol olsun, huzur ve mutluluk icinde gecsin.

Hazal ‏@hzltl 

gümrük memuru #Teoman adamsın

Murat Sabuncu

Memur Teoman..iyi ki varsin...varligin bu ulkenin gelecegi icin en buyuk umut

Sertaç Aktan 

Bu Teoman var ya.. Bu adama ne nişanı taksanız ne ödülü verseniz yetmez.. Böyle örneklere ihtiyacı var bu memleketin.. İnanılmaz bir şey..

Barış

Memur Teoman'ın askerleriyiz.

Emine Çakır

Ve derken bir Teoman çıkar.. Oyun Bozulur

Handan Yekeler

yeni lobi bulundu! Teoman Lobisi :))

TEKKELİOĞLU ‏@HRNTEKKELiOGLU

Bugün hoşuma giden bir haber Gümrük Memuru Teoman diye bir vatandaşa sahip olmamız oldu.ne bileyim Namuslu adamları özlediğimizden Belkide
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde