Reza Zarrab 1.2 Milyonu peşin verdi, Loca'yı kaptı

Reza Zarrab 1.2 Milyonu peşin verdi, Loca'yı kaptı

Beşiktaş Kulübü tarafından yaptırılan Vodafone Arena'dan loca alan ünlü isimler arasına Rıza Sarraf da katıldı.

Reza Zarrab 1.2 Milyonu peşin verdi, Loca'yı kaptı
16px
24px
16.04.2015 08:04
ABONE OLgoogle
Vodafone Arena’yı bir an önce bitirmek için tüm imkanlarını seferber eden Beşiktaş Kulübü, diğer yandan bu görkemli stadın localarını satmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en modern stadı olacağı ifade edilen Vodafone Arena’dan loca alan isimler arasına ünlü işadamı Rıza Sarraf da katıldı.

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eşi olan İran asıllı işadamının Vodafone Arena’daki 50 numaralı locayı 1.2 milyon TL peşin para ödeyerek satın aldığı öğrenildi. Söz konusu locanın 12 kişilik olduğu ifade edildi.

Türkiye’nin en modern stadı olacağı ifade edilen Vodafone Arena’da Sarraf’ın aldığı locanın 12 kişilik olduğu ifade ediliyor. Locanın üç yıllık fiyatı ise 1 milyon 104 bin TL değerinde.

Satışa Beşiktaşlılardan tepki var.

Hasan Arat (eski yönetici ve başkan adayı): “Başkan kendi ofisinde görüşüp loca da satabilir veya iş arkadaşı da olabilir. Ama ben bunu 15 kez düşünürdüm.”

Şeref Nasır (eski divan başkanı): “Bizler Süleyman Seba ekolünden geldik. Stadımızın temelinde de helal kazançlı harçlar arzumuzdur.”

Ayhan Güner (çArşı liderlerinden): “Tamamen karşıyız. Gün gelir iptal ettiririz. Loca satılması bile bize acı verir. Kulübümüzü kirletmesinler.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde