Rauf Ateş'le ilgili şok haber: Eşi neler yapıyormuş neler?

Rauf Ateş'le ilgili şok haber: Eşi neler yapıyormuş neler?

Doğan Yayın Holding'in iki müdürü ve eşleri ellerindeki diğer şirketlerini de gazete ve dergilerinde haber değeri olmasa bile çarşaf çarşaf sergiliyor. 

Rauf Ateş'le ilgili şok haber: Eşi neler yapıyormuş neler?
16px
24px
24.03.2017 13:49
ABONE OLgoogle

Medyaradar internet sitesi çok önemli bir konuya dikkat çekti. Neredeyse tüm gazete köşe yazarları ve okur temsilcilerinin son günlerde çok fazla gündeme getirdiği "Hanut" tartışması alevlenerek büyüyor. Özellikle Kanal D, amiral gemi Hürriyet gibi dev kuruluşları bünyesinde barındıran Doğan Yayın Holding'te.

Hürriyet Okur Temsilcisi Faruk Bildirici'nin bilhassa kendi gazetesine yönelik hanut uyarısından sonra Medyaradar, Doğan Yayın Holding'te kimin eli kimin cebinde, hangi yönetici kimden çıkar sağlıyor araştırdı.

Medyaradar köşe yazarı Keskin Kalem'in dün gündeme getirdiği Hürriyet magazin müdürünün PR'cı eşinden sonra, ekonomi müdürü Sefer Levent'in eşinin de PR ajansı sahibi olduğu konusu gündeme bomba gibi düştü.

Okuyucularımızdan bize gelen istihbaratı değerlendiren editörlerimiz, Doğan Yayın Holding'te akçeli işlerin nasıl eşler üzerinden yürüdüğünü ortaya çıkardı...

ŞİMDİ DE CAPİTAL...

Magazin müdürü Selim Akçin'den sonra Doğan Yayın Holding'in dergisi Capital'de de benzer ayak izleri çıktı.

Uzun yıllardır Capital'de görev yapan M. Rauf Ateş, derginin Sorumlu Yayın Direktörü... Eşi Özlem Ateş de organizasyon şirketi sahibi. Aslında Özlem Ateş'in 2 tane şirketi var.

Birisi reklam diğeri organizasyon şirketi. İkisi de farklı iş kolunda ancak Bizz İletişim adında faaliyet gösteriyor. Ancak buradaki konu organizasyon şirketi ile ilgili...

Özlem Ateş bu organizasyon şirketi ile Capital dergisinin tüm organizasyon işlerini yapıyor. 

Yani Doğan Yayın Holding'in müdürü ve eşleri ellerindeki diğer şirketlerini de gazete ve dergilerinde haber değeri olmasa bile çarşaf çarşaf sergiliyor. 

Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne Doğan imzası...

Ve işte size taptaze bir örnek...

Bursa'da bugün başlayan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ini organizasyonunu Capital dergisi yayın direktörü Rauf Ateş'in eşi Özlem Ateş'in sahibi olduğu organizasyon şirketi Bizz İletişim yürütüyor...

Bizim diyeceklerimiz bu kadar, artık söz Okur Temsilcisi Faruk Bildirici de... 

Kaynak: Medyaradar.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde