Putin'den Ankara'ya önemli mesaj

Putin'den Ankara'ya önemli mesaj

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova ile Ankara arasındaki ilişkilerin düzelmesi için ilk adımı Türkiye'nin atması gerektiğini söyledi.

Putin'den Ankara'ya önemli mesaj
16px
24px
08.02.2016 13:11
ABONE OLgoogle
Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile telefonla görüşen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova ile Ankara arasındaki ilişkilerin düzelmesi için ilk adımı Türkiye'nin atması gerektiğini söyledi.

Rusya lideri Putin, Türk tarafının sorunu giderek derinleştirdiğini iddia ederek, " Sorunun çözümü için ilk adımı da Türk tarafının atması gerek." dedi.

İki lider ayrıca görüşmede bu yıl yapılması planlanan Şanghay İşbirliği Örgütü ve Avrasya Ekonomik Birliği toplantıları konusunda görüş alış verişinde bulundu. Telefon görüşmesinde, Avrasya Ekonomik Birliği'nin son durumu ve ikili ekonomik ilişkileri de ele alındı.

Öte yandan Nazarbayev ve Putin bu zor zamanda Kazakistan ve Rusya arasındaki ikili işbirliğinin geleneksel dostluk ve iyi komşuluk ruhu içinde sürdürüleceğini tekrarladı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde