Profesyonel e-mail yazma lisansınız var mı?

Profesyonel e-mail yazma lisansınız var mı?

İş hayatınızda ingilizce mail yazmaktan korkanlardan mısınız? Hitap nasıl olmalı? “Yanlış anlaşılır mıyım?” gibi korkularınız mı var?

Profesyonel e-mail yazma lisansınız var mı?
16px
24px
17.04.2015 12:49
ABONE OLgoogle
İş hayatınızda ingilizce mail yazmaktan korkanlardan mısınız? Hitap nasıl olmalı? “Yanlış anlaşılır mıyım?” gibi korkularınız mı var? Günümüz iş dünyasında iletişimin çoğu e-mail yoluyla gerçekleşiyor. E-mail yazışmaları süratli ve etkili olmakla birlikte saklı tehlikeler de içerebiliyor.

Executive English Coaching, iletişim becerisini geliştirmek ve tüm bu korkuları ortadan kaldırmak isteyen profesyoneller için “E-mail yazma” eğitimi düzenliyor. 09 Mayıs 2014 Cumartesi günü gerçekleşecek ve tüm gün sürecek olan eğitimde, profesyonel e-mail yazımı için gerekli tüm bilgiler uygulamalı olarak aktarılacak.

Yoğun iş temposunda iletişimin hızına her zaman yetişilmiyor. Hızlı olmak zorunda olunduğunda ve sadece tek taraflı ekrana bakarak bir şeyler yazmaya çalışıldığında hatalar ve yanlış anlaşılmalar beraberinde ciddi sorunlar getirebiliyor. Gerginlik, sürtüşme, anlam karmaşası, anlamda bulanıklık, zayıf iletişimle birlikte ağır bedeller ödenebilecek hatalar iletişimi zora sokuyor.

Executive English Coaching “E-mail yazma” eğitimi, net anlaşılır, düzgün yapılandırılmış e-mail yazma, uygun kalıplar kullanarak zamandan kazanma, müşteriler, iş ortakları ve tedarikçiler üzerinde olumlu etki yaratma,  lüzümsuz ifadelerden kurtulma, etkili kalıplar kullanma ve okuyucunun dikkatini yakalama gibi birçok konuyu içeriyor.

09 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek eğitimde, profesyonel e-mail yazımı için doğru planlama, yapılan yanlışları öğrenme ve düzeltme, e-mail görgü kuralları, alıcının kimliğine göre doğru giriş ve sonuç, e-mail’lerin anlaşılır olması ve doğru uslubün nasıl yakalanacağıyla ilgili tüm bilgiler katılımcılarla paylaşılıyor.  
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde