Piri Reis'in tercihi AE Arma-Elektropanç oldu

Piri Reis'in tercihi AE Arma-Elektropanç oldu

İnşaat sektöründe 35 yıllık deneyimi ile ‘Teknik Müteahhit’ olarak hizmet veren AE Arma - Elektropanç, projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Piri Reis'in tercihi AE Arma-Elektropanç oldu
16px
24px
16.06.2011 15:40
ABONE OLgoogle

Avrupa, Asya ve Afrika kitalarinda pek cok önemli projeye adini yazdıran  AE Arma – Elektropanç, Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Uygulamalı Deniz Araştırma Merkezi inşaatının mekanik işlerinin yapımını üstlendi.

Bugüne kadar Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarında gerceklestirilen pek cok önemli projede teknik müteahhit olarak yer alan AE Arma – Elektropanç şimdi de, Piri Reis Üniversitesi’nin mekanik işlerini üstlendi. İstanbul Tuzla’da inşaatı devam eden ve Türkiye’nin ilk denizcilik ihtisas üniversitesi olacak Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Uygulamalı Deniz Araştırma Merkezi, mekanik işlerin yapımı projesini  AE Arma – Elektropanç’a verdi.

Küresel bir marka olma yolunda ilerliyoruz

AE Arma-Elektropanç A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kızılhan, AE’nin 35 yıllık tecrübesiyle bir küresel marka olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek, “Gerçekleştirdiğimiz pek çok projemize yenilerini eklemek için yoğun çalışma içindeyiz.  AE Arma-Elektropanç olarak, Türkiye’nin yanı sıra, Avrupa, Asya ve Afrika’da da çok önemli işler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bölgesel ve güvenilir bir marka olmayı başaran firmamız, üstlenmiş olduğu global projeler sayesinde dünya markası olma yolunda da emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.


Not:
46.150 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Uygulamalı Deniz Araştırma Merkezi’nin ana müteahhit firması Bahadır İnşaat Mühendislik Taahüt ve Ticaret A.Ş’dir. Yeşil Bina ‘BREEAM Very Good’ Sertifikasyonu’na sahip olacak binalar kompleksi,bu alanda ilkler arasında yerini alacaktır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde