Pendik’te okulda vahşet! 1 öğrenci öldü, 3 yaralı

Pendik’te okulda vahşet! 1 öğrenci öldü, 3 yaralı

İstanbul Pendik'te lise önüne gelen bir şahıs önce pompalı tüfekle okuldan çıkan öğrencilerin üzerine ateş açarak biri kız 3 öğrenciyi yaraladı. Ardından bileğini keserek intihar girişiminde bulundu. Yaralanan kız öğrenci kurtarılamadı.

Pendik’te okulda vahşet! 1 öğrenci öldü, 3 yaralı
16px
24px
13.10.2017 17:54
ABONE OLgoogle

Olay, saat 16.00 sıralarında; Pendik, Güzelyalı Mahallesi tren istasyonu yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce kız arkadaşından ayrılan bir genç, pompalı tüfekle ateş açtı.

Kız arkadaşını ve yanındaki 2 kişiyi vuran saldırgan kaçtı. Durum polise bildirilince ekipler adrese sevk edildi. Şüphelinin 1 kilometre uzaktaki bir okula saklandığı belirlendi.

Ekipler okulun çevrelerinde güvenlik önemi aldı. İçeriye giren polisler şüpheliyi bileklerini kesmiş halde buldu. Intihar teşebbüsünde bulunan şüpheli ve vurduğu 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

 Pendik’teki saldırıda 17 yaşındaki Helin Palantöken, hayatını kaybetti. Cemil Y. ve Deniz M. yaralandı.

Mobil Okul Timleri tarafından bilekleri kesilmiş olarak ele geçirilen saldırganın ise 21 yaşındaki Mustafa Y. olduğu öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde