Patronlar buz kesildi, kimse konuşmadı

Patronlar buz kesildi, kimse konuşmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜSİAD'da iş adamlarına ağır yüklendi, yapılan açıklamalar konusunda eleştiriler yöneltti. Toplantı sonrasında iş adamlarının ağzını bıçak açmıyordu.

Patronlar buz kesildi, kimse konuşmadı
16px
24px
18.09.2014 15:27
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneğinin (TÜSİAD) Four Seasons Otel'de düzenlenen 2014 yılının ikinci Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısına onur konuğu olarak katılarak, bir konuşma yaptı.

Erdoğan konuşmasında iş adamlarına ağır yüklendi, yapılan açıklamalar konusunda eleştiriler yöneltti. Erdoğan'ın eleştirileri iş adamlarının moralini bozdu. Erdoğan'ın fırçalarından salonda nasibini almayan yoktu. Toplantı sonrası hiç bir iş adamı konuşmadan salondan ayrıldı.

Gazeteciler, iş adamlarından görüş almak için çok uğraştı ama hiçbir iş adamı açıklama yapmadı. Toplantı sonrasında adeta iş adamlarının ağzını bıçak açmıyordu. 

Gazeteciler, "Salon klimalarla buz gibi yapıldı ama gerek yoktu. Sözler yetrrince buz etkisi yaptı ve havayı soğuttu" diye yorum yaptı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde