Paranın fendi! 222 Milyon Euroyu bavulla getirdiler

Paranın fendi! 222 Milyon Euroyu bavulla getirdiler

La Liga yönetimi Brezilyalı süper yıldızın PSG’ye gitmemesi için dün çok direndi ama akşam Barcelona tarihi açıklamayı yaptı: Neymar için 222 milyon Euro’luk serbest kalma bedeli ödendi

Paranın fendi! 222 Milyon Euroyu bavulla getirdiler
16px
24px
04.08.2017 12:51
ABONE OLgoogle

Neymar'ın PSG'ye transferi çıkmaza mı giriyor? Dün öğlen saatlerinde Başkan Javier Tebas'ın demeçlerini hayata geçiren La Liga Birliği, Neymar'ın avukatının dün kendilerine sunduğu 222 milyon Euro'luk sözleşme fesih bedelini reddettiğini açıklamasıyla bu soru akıllara geldi.

Tebas, Paris Saint-Germain'in devlet desteğiyle Finansal Fair-Play kurallarını esnettiğini ve bu transferin legal olmadığını savunuyordu. La Liga'nın resmi hesabından yapılan açıklamada "Neymar'ın temsilcileri serbest kalma bedelini ödemek için La Liga'ya geldiler ve bu ödeme reddedildi" ifadelerine yer verildi.

Bu gelişme, daha önce hiçbir transferde yaşanmamış bir durumu da ortaya çıkardı. Birçok uzman La Liga'nın böyle bir hakkının bulunmadığını vurgularken, Neymar'ın temsilcileri akşam Barcelona kulüp binasının yolunu tuttu ve Barça'nın açıklaması tarihi transfere son noktayı koydu: Neymar'ın 222 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli ödendi...

NEYMAR YERİNE ALINABİLECEKLER!

Büyük transferler sonrası herkesin kafasında "Bu paraya neler yapılırdı sorusu oluşur. Fakat meblağ bu denli astronomik olunca bu parayla günlük hayatta yapılabilecekler de çığrından çıkıyor. İşte Neymar'ın 222 milyon Euro'luk bonservisiyle alınabilecekler:

 2 adet Juventus Stadyumu
 4 adet Airbus A-318
 1000 adet Ferrari 458 Spider
 94 bin 236 Bitcoin
 165 bin krallara özel tasarım yatak
 234 bin Real Madrid kombinesi
 6648 Harvard Üniversitesi öğrencisine burs
 436 milyon FIFA 2017 konsol oyunu
 516 trilyon adet ekmek
 134 trilyon kilo kuru fasulye

BAVULLARLA GELDİLER!

Neymar'ın temsilcileri Barcelona kulüp binasına bavullarla gelerek 222 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini öderken, Brezilyalı yıldız da PSG'ye 5 yıllık imzayı attı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde