‘Paparazzi’ Sarraf, kendisine ‘sahtekar’ diyen Ahmet Hakan’ı mahkemeye vermiş!

‘Paparazzi’ Sarraf, kendisine ‘sahtekar’ diyen Ahmet Hakan’ı mahkemeye vermiş!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasının kilit ismi Rıza Sarraf’ın 100 bin lira tazminat talebiyle kendisini mahkemeye verdiğini duyurdu.

‘Paparazzi’ Sarraf, kendisine ‘sahtekar’ diyen Ahmet Hakan’ı mahkemeye vermiş!
16px
24px
22.07.2015 05:56
ABONE OLgoogle
Sarraf’a ‘sahtekar’ dediği için iftirayla suçlandığını belirten Hakan, “Duruşma salonunu, bir sahtekârın sahtekârlığını kanıtlama platformuna dönüştüreceğim. İple çekiyorum bu duruşmayı” dedi.

İşte arayıp bulamadığım fırsat

Ahmet Hakan’ın bugünkü yazısından ilgili bölüm şöyle: “Reza Zarrab adlı sahtekâr, beni mahkemeye vermiş. Kendisine iftira atmışım, kendisine “sahtekâr” demişim. Yüz bin kayme istiyor benden. ‘Yüz Bin Türk Lirası’. Hey yüce Rabbim, sen ne büyüksün! İşte arayıp da bulamadığım fırsat. Çıkacağım mahkemeye. Ve tek tek ortaya dökeceğim bu Reza’nın sahtekârlıklarını. Duruşma salonunu, bir sahtekârın sahtekârlığını kanıtlama platformuna dönüştüreceğim.”



‘Sahtekarın çektiği fotoğraflar iki saat sonra ‘Ak Trol’lerin elindeydi’

Hürriyet’in sahibi Aydın Doğan, genel yayın yönetmeni Sedat Ergin, iki yazarı Ahmet Hakan ve Mehmet Y. Yılmaz’ın bir teknede çekilmiş fotoğrafının arkasından Rıza Sarraf çıkmıştı.

Sarraf’ı deşifre eden Ahmet Hakan, şunları yazmıştı: “Teknesinde keyif çatıyordu Reza Zarrab denen sahtekâr. Sahtekâr “yavuz hırsız”misalı, ne yapsa beğenirsiniz? Elindeki cep telefonuyla güya çaktırmadan bizim fotoğraflarımızı çekiverdi. Sahtekârın çektiği fotoğraflar… İki saat sonra Devlet Bahçeli’nin “Sayıları altı bini buluyor, hepsi devletten maaş alıyor” dediği, ‘Ak troller’ tabir edilen hesapların elindeydi. Ak troller, bahşişçiden aldıkları fotoğrafları, sosyal medyada paylaştılar.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde