Özcan Deniz'den olay Ramazan yorumu

Özcan Deniz'den olay Ramazan yorumu

Ünlü şarkıcının, Tv'de program yapan din adamlarını ve iftar sofralarındaki şatafatı eleştirdiği yazısı paylaşım rekoru kırıyor.

Özcan Deniz'den olay Ramazan yorumu
16px
24px
18.06.2015 15:35
ABONE OLgoogle
Özcan Deniz'in Ramazan ayının başlaması dolayısıyla Instagram sayfasından yayınladığı not sosyal medyada olay oldu.

Ünlü şarkıcının, Tv'de program yapan din adamlarını ve iftar sofralarındaki şatafatı eleştirdiği yazısı paylaşım rekoru kırıyor. Deniz'in eleştirilerine takipçilerinin çoğunluğu ' Altına imzamı atarım' diyerek destek verdi. 

İşte Özcan Deniz'in çok konuşulan yazısı:

 "Yine zengin sofralar kurulacak, yine sahurda ve iftarda 5 öğünlük yemekler yenilecek ve otellerde, restoranlarda artanlar çöpe atılacak, yine açlıktan siniri bozulanlar oruç tutmayanlara saldıracak, yine din adamları tutarsız konuşmalarını acıklı müzikler eşliğinde tv'lerde büyük ücret karşılığında yapıp kafaları karıştıracak, yine ünlülerle! iftar partileri düzenlenip tv şovları yapılacak, yine "oruç tutmanın"  tüm nedenleri unutulup en basitinden gün boyu aç kalıp ezanla beraber yemeğe saldırmak zannedilecek. İsraftan uzak, öfkeden uzak, nefsine hakim, Allah'a yakın bir Ramazan geçirmeniz dileği ile hayırlı Ramazanlar... "
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde