Osmanlıspor'dan Fenerbahçe'ye Adam Maher çalımı

Osmanlıspor'dan Fenerbahçe'ye Adam Maher çalımı

Hollanda'nın De Telegraaf gazetesinin haberine göre Fenerbahçe ile adı anılan Adam Maher Osmanlıspor ile anlaştı. Adam Maher'in bir televizyon önünde verdiği poz ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Osmanlıspor'dan Fenerbahçe'ye Adam Maher çalımı
16px
24px
31.08.2016 14:29
ABONE OLgoogle
Avrupa'da transferin son gününde tüm hareketlilik devam ederken bir iddiada Hollanda basınından geldi.

Transferin son gününde tüm Avrupa'da hareketli saatler yaşanıyor. Hollanda basınının iddiasına göre Fenerbahçe ile adı anılan Adam Maher, Osmanlıspor ile anlaştı.

Haberde adı Fenerbahçe dışında Roma ve Premier Lig ekiplerinden Swansea ile anılan Adam Maher bu iki takımdan gelen teklifleri reddedip Osmanlıspor'u seçtiği yazıldı.

AZ Alkmaar'dan 8 milyon Avro bonservis bedeli ile transfer olan 23 yaşındaki Hollandalı Adam Maher'in bugün Ankara'ya gelmesi bekleniyor.


SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN FOTOĞRAF

Adam Maher'in Twitter'a düşen bir fotoğrafı ise günün konusu haline geldi. Fotoğrafta yıldız oyuncunun arkasında Lig TV'nin açık olduğu, Fenerbahçe ile ilgili haber bandında ise "PSV'den Adam Maher için görüşmeler sürüyor" ifadeleri yer alıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde