Osman Kavala'nın gözaltına alınma gerekçesi belli oldu

Osman Kavala'nın gözaltına alınma gerekçesi belli oldu

Osman Kavala'nın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpas soruşturmaları ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Osman Kavala'nın gözaltına alınma gerekçesi belli oldu
16px
24px
24.10.2017 09:55
ABONE OLgoogle

Atatürk Havalimanı'nda 18 Ekim günü gözaltına alınan Osman Kavala'nın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpas soruşturmaları ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Aynı soruşturma kapsamında ABD Konsolosluk görevlisi Metin Topuz, Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Merkezi (ORSAM) Başkanı Şaban Kardaş ve MİT TIR'ları dosyasının sanıklarından Bayram Andaç ve Muharrem Gözüküçük'ün de yer aldığı belirtildi. ABD'den işadamı Osman Kavala açıklaması: Kaygılıyız!

Geçtiğimiz günlerde ifadeye çağrılan ancak henüz gelmeyen ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi N.M.C'nin de bu dosya kapsamında hakkında işlem yürütüldüğü ifade edildi. N.M.C'nin gözaltına alınan eşi ve kızı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.  Ünlü işadamı Osman Kavala neden gözaltına alındı?

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde