Orhan baba konuta girdi: Berhudar ol, konut al

Orhan baba konuta girdi: Berhudar ol, konut al

Arabeskin taçsız kralı Orhan Gencebay, Vodafone reklamlarından sonra şimdi de konut sektörüne girdi..

Orhan baba konuta girdi: Berhudar ol, konut al
16px
24px
04.05.2012 14:55
ABONE OLgoogle

Orhan Gencebay’ın reklam yüzü olduğu Samsun Towers düzenlenen basın toplantısında görücüye çıktı. Ersa İnşaat tarafından hayata geçirilen Samsun Towers, Esenyurt’un en gözde bölgesinde inşa ediliyor.

33 katlı 5 bloktan oluşacak Samsun Towers’ta 1.550 daire ve 13.000 m2’ büyüklüğünde bir alışveriş merkezi yer alacak. Proje kapsamında yer alan, mağazalar, kafeler ve sinema salonlarıyla bölgenin çekim merkezi haline gelecek Samsun Towers, site sakinlerine konforlu bir yaşam alanı oluştururken lüks detaylarıyla da ayrıcalıklı bir site yaşamı sunuyor.

20.000 m2’lik proje alanının %80’inin peyzaja ayrılmasının yanı sıra tüm bloklarda 5’er kat aralıklarla yer alacak kat bahçeleriyle yeşille iç içe bir yaşam alanı oluşturulacak.

Birçok ayrıcalığın bir arada sunulduğu Samsun Towers’ta açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, süs havuzları, basketbol sahası, tenis kortu, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları ve kişisel gelişim alanlarının yanı sıra her konut bloğunun altında yer alacak fitness center, sauna, buhar odası, aktif spor alanları ve toplantı salonları yer alıyor.

Reklam kampanyasında Orhan Gencebay’ın yer aldığı Samsun Towers'ta 3+1 dairler hemen satıldı.

ORHAN GENCEBAY: BERHUDAR OLUN

Basın toplantısına meşhur 'Berhudar olun' sözüyle başlayan Orhan Gencebay, "Bizim çocuklar yapmış. Biliyorsunuz İstanbul deprem bölgesi. Ben de araştırdım sordum, binaların statiği nasıl, astro fiziği nasıl, depreme dayanıklı mı diye sordum. Çok güzel cevaplar aldım. İçim rahat. Güvenle daireler alabilirsiniz" dedi..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde