Online alışveriş dünyasında yaratıcı yaklaşımlar…

Online alışveriş dünyasında yaratıcı yaklaşımlar…

ComPay, online alışveriş ödemenizi, banka hesabınızdan kolayca ve güvenle yapmanızı sağlayan hesaptan ödeme çözümüdür..

Online alışveriş dünyasında yaratıcı yaklaşımlar…
16px
24px
18.03.2016 16:50
ABONE OLgoogle
Müşteri ihtiyaç ve beklentilerinden yola çıkarak bankacılık ürün ve hizmetlerini, online alışveriş dünyasıyla en etkin şekilde buluşturmayı hedefliyor.

ComPay’in kolay entegrasyona dayanan yaratıcı iş modeli, bankacılık ürün ve hizmetlerinin online alışveriş dünyasında en etkin ve faydalı şekilde kullanılmasına yardımcı oluyor.

ComPay yönetim ekibi, farklı alanlardaki profesyonel tecrübelerini, yenilikçi yaklaşımlarıyla birleştirerek hizmet paydaşlarına en iyi çözümü sunmayı amaçlamaktadır. Başta son kullanıcılar olmak üzere, online alışveriş firmaları ve bankalar ComPay çözümleriyle yüksek katman değere ulaşmaktadır.
 
ComPay, müşterilerine alternatif ödeme yöntemi sunmak isteyen tüm online alışveriş firmaları için benzersiz bir yöntemdir.

ComPay, müşterilerin, doğrudan kendi bankalarının internet şubesine bağlanarak, kolayca ve güvenle 7/24 alışveriş yapmasını sağlar. Müşterileriniz ComPay ile ödemelerini 3 kolay adımda tamamlar. ComPay ile ödeme kabul eden online alışveriş sitelerinin sayısı her geçen gün artıyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde