Önce 'davet ettik' dedi sonra Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi

Önce 'davet ettik' dedi sonra Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki buluşmayla ilgili Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a "Meclis Başkanı'na yalan söylemek yakışmıyor" yanıtını verdi. "Kılıçdaroğlu'nu davet ettik' diyen Kahraman da Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak özür diledi.

Önce 'davet ettik' dedi sonra Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi
16px
24px
01.10.2017 15:35
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın makamında çay içmek için buluştu. Görüşmeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmadı.

KAHRAMAN: RANDEVUSU VARDI 

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu'nun görüşmeye katılmamasıyla ilgili sorulan soruya, "Kılıçdaroğu'nu da çağırdık başka randevusu vardı" iddiasında bulundu.

KILIÇDAROĞLU: MECLİS BAŞKANI'NA YALAN SÖYLEMEK YAKIŞMIYOR 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Kahraman'a "Meclis Başkanı'na yalan söylemek yakışmıyor" yanıtını verdi.

Meclis'te sürpriz zirve: Erdoğan, Yıldırım, Bahçeli ve Kahraman görüştü

CHP Meclis Grubu'ndan yapılan açıklamada, "TBMM Başkanı'nın odasında yapılan toplantıya Sayın Genel Başkan'ın çağrıldığı bilgisi doğru değildir. Sayın Genel Başkan'ın bu görüşmeden haberi olmadığı gibi toplantıya da davet edilmemiştir" denildi.

KAHRAMAN KILIÇDAROĞLU'NU ARAYIP ÖZÜR DİLEDİ 

CNN Türk'ün haberine göre Meclis Başkanı Kahraman, daha sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak özür diledi. Kahraman, ekipler arasındaki iletişimde aksaklık yaşandığını söyledi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde